torstai 11. maaliskuuta 2010

Denim à la folie

Vaikka vasta pari päivää sitten sain edelleen aamuyöstä kaivaa lunta auton renkaiden alta ja madella eteenpäin 30km/h moottoritiellä jumalattomassa lumipyryssä, kai sitä välillä oikeasti alkaa valjeta ajatus, että kevätkin tulee!

Yhtenä innoittajana on toiminut H&M:n uusi kevät/kesämallisto Denim:

Olen jostain syystä alkanut himoita farkkushortseja! Nämä on varmaan mun tämän kesän must-ostos. Olen jo alkanut kierrellä H&M:n osastoilla, mutta tietysti olen jo liian jälkijunassa, eikä oikeaa kokoa meinaa löytyä millään. Onneksi lähiseudulla on aika monta eri liikettä.


Toiseksi houkuttaa farkkutakki.

Onneksi sain sellaisen ihanan yksilön hommattua jo viime syksynä, joka nyt kiltistä odottaa kaapista ulospääsyään. "Löysin" myös kaapin perukoilta vanhemman farkkutakin, jonka olen ostanut 10 vuotta sitten Englannista! Sekin menettelee, vaikka on vähän vääränvärinen ja -muotoinen. Mutta kyllä siitä ainakin yksi jos toinen muisto pulpahtaa mieleen!

1 kommentti:

Mikri kirjoitti...

Farkkushortsit kuuluu täälläkin tulevan kesän must have -osastoon. Lisäksi jotkut capri tai high water pituiset versiot voisi koittaa löytää. Ne on mahtavan monikäyttöisiä.