torstai 4. maaliskuuta 2010

Love is not dead

Helmikuun lopulla rakkausaiheiset ikkunat olivat vielä ihan katukuvassa. Onneksi olin ottanut kameran mukaan, joten tässä katsaus siihen kuinka tärkeänä rakkautta Ranskassa pidetään (ainakin ilmeisesti).


Tämä on Bordeaux'n kuuluisimman paikallisen herkun, canelé'n valmistajan Baillardran'n näyteikkuna keskikaupungilla. On se vaan aika tunnelmallinen. Nämä leivokset on jotain joista itse tykkään, mutta aika useat tuttavat pitävät niitä vähän oudon makuisena.


Rakkautta kaikilla kielillä...


Näyteikkunassa on näkyvissä toisia ranskalaisia herkkulaivoksia, macaroneja, eli mantelikeksejä.


Suklaasta valmistettuja söpöjä sydämiä.


Ja jopa suklaisia susheja! Nämä on siis kokonaan valmistettu suklaasta, vaikka näyttää aivan aidoilta. En tiedä tekee minun mieli enemmän suklaata vai sushia tätä ketsellessa.


Jeff de Bruges'n suklaakokoelmaa. Tällä ei ole paljon tekemistä minkään sydämien kanssa, mutta oli vaan niin hyvän näköistä suklaata.

Nespresso. What else? Koulussa vuoden puheenaihe, eräs tyttö sai jopa tämän kokeen aiheeksi (kokeessa, jossa piti vetää aihe summanmutikassa ja valita niistä kahdesta vetämästään aiheesta toinen). Ja no, voihan George Clooneyn nyt jotenkin linkittää ranskalaiseen rakkauteen...

Ei kommentteja: