perjantai 19. maaliskuuta 2010

Mennään rannalle

Tässä viikonlopun piristeeksi vähän kuvia viimeiseltä reissultani Atlannin rannikolle. Pelättiin vähän että tuleekoo vettä niskaan, mutta aika ajoin jopa aurinko paisteli tummien pilvien lomasta.


Ensimmäisenä kohteena oli Biscarrosse-plage, jonne halusin välttämättä. Eksyttiin vähän matkalla, mutta päästiin lopulta perille. Koko paikka oli aivan kuollut näin talvisaikaan. Rantabulevardia koristi kuitenkin hassun näköinen BooBooz'z- baari/ravintola, jonka voin hyvin kuvitella eläväisenä kesän sykkeessä.


Yritettiin pitää piknikkiä rannalla, mutta tuuli niin kovasti että kädet täristen ojenneltiin kuumaa teemukia toisillemme, kunnes melkein kaikki oli juotu. Tässä näkyy ehkä vähän, mutta tuulesta johtuen aallot oli aika isoja. Ensi syksynä aion palata ja opetella surffaamaan!

Päivän asu. Pipokin tuossa kylmyydessä olisi mennyt.
Tälle viikonlopulle onkin ohjelmaa tiedossa, ja kuten aina yhtäkkiä viime hetkillä huomaa kuinka onkaan jättänyt kaikki hoitamattomat asiat no, hoitamatta! Taitaa tulla vielä kiire sillä ensi viikolla lähden matkalle. Ehkä blogi jää vähän tauolle, en tiedä onko silloin nettiä käytössä.

Ei kommentteja: