maanantai 22. maaliskuuta 2010

Joitain maisemia

Viikonlopun aikana ehdittiin tutustumisen lomassa kierrellä myös Aix'n ja Marseillen keskustassa. Tyttöjen ollessa kyseessä välillä tietysti ehti poiketa kaupoissakin. Ja reissulta löytyi...


...Some shoes!


Ihana teehetki Viktorin luona...


Myös kotiin lähti kolmen eri sorttista teetä.


Tämä lause tuntuu jotenkin..todelta! Vielä kun niitä tulisi käytettyä. Myös nuo oikeanpuoleiset kengät on tosi ihanat, onneksi mahtuivat kuvaan mukaan.

Aamupäivän lenkki käytiin kiertämässä Marseillen vanhimmassa kortteerissa, vähän meren rannalla ja Major'n kirkkoon tutustuen.

Uuden ajan taidetta vanhassa kaupungissa.

Ja muotibloggarin sunnuntain asu. Oli jo niin lämmintä, että laitoin ensimmäistä kertaa farkkutakin päälle ja hyvin tarkeni.

7 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Mulla taitaa olla tuo sama farkkutakki. Kiva asu. :-)

Ella B kirjoitti...

Kiitos, taas tämäkin on muotia ja hienoa. Ostin ensimmäisen farkkutakkini joskus 10 v sitten, silloin vasta hienoa olikin yhdistää sitä varsinkin samanvärisiin farkkuihin!

Johanna kirjoitti...

Loysin vasta ensimmaista kertaa blogiisi (Stazzyn blogin/blogimiitin kautta) ja taidan jaada seurailemaan! :)
Pakko kysya mista on se ihana mekkosi, joka sulla oli joulukuisessa gaalassa paalla? (Tuli luettua blogia vahan taaksepain ;)

Fifi kirjoitti...

Hienoja kuvia! Tässä taas näkee, kuinka Aixissa asuessa tottuu ympäristöönsä ja kulkee "laput silmillä": minulta on jäänyt huomaamatta monta kuvaamaasi yksityiskohtaa.

Kiitokset vielä viinin kotiinkuljetuksesta! ;)

Ella B kirjoitti...

Hei Johanna, joitain uusia seikkailuja on tiedossa lisää:) Mekko on joko Zarasta tai Mangosta, en muista se on aika vanha, mutta tullut vähemmän käytettyä tuon pituuden takia. Aika kaupalla sitä töllisteltyäni, löysin sen (vielä oikean kokoisena) sitten alehinnalla Espanjasta, silloin oli lopulta pakko ostaa, siis sehän oli aivan kohtalon määräämää!

Fifi, kohta laajennan myös muovipurkkien kotiinkuljetukseen.

Airelle kirjoitti...

loistavia kuvia! kuten Fifi jo ehti sanoa, olet löytänyt loistavia kuvallisia hetkiä. ja nuo kollaasit ovat todella kivoja. kiitos viininmaistelutuokiosta ja seurasta!

Stazzy kirjoitti...

Kiitokset mukavasta seurasta ja tosiaan oivasta piknik-ideasta!
Ja oletpas saanut oivia kuvia. Kuten todettua, hetkiä.