maanantai 4. lokakuuta 2010

Parin tunnin ajo

Nyt on sitten muutettu! Laatikoita ja kasseja olin pakkaillut jo edeltävän viikon, mutta tietty viime hetkillä meinasi tulla kiire. Istun nyt uuden vanhan kämpän keittiössä kirjoittamassa ja kaikki tuntuu tosi oudolta: kämppä on tuttu, mutta siitä on kuitenkin niin kauan kun olen täällä ollut viimeksi, että aivan kuin olisi tullut uuteen paikkaan.


Aamulla yritin saada mahtumaan "tärkeimpiä" tavaroitani kaikkiin lukuisiin kasseihin ja ihmettelin miten tavaraa voi oikeasti kasaantua niin valtavasti. Täytyy tunnustaa että löysin talvisaappaita, joiden olemassaolon olin melkein unohtanut kesän ballerina-kautena.


Edessä oli siis Marseille- Bordeaux 646km Google Mapin mukaan. Kyllä siihen ihan koko päivä meni.

 Tässä vähän kuvia Narbonnen ja Toulousen välimaastosta, Kataarien mailta, joka on lempikohtani tällä matkalla. Jylhät vuoret ja viiniköynnökset reunustavat vieri vieressä moottoritietä.

 Matkalla vaihteli niin maisemat kuin sääkin. Välillä paistoi aurinko niin että piti kaivaa aurinkolasit...


 ...Välillä oli pilvistä tai tuuli mielettömästi...

Tai sitten satoi...Eikö muistutakin nuo värikkäät lehvistöt vähän Suomen ruskasyksystä?

  
Lopulta se kauan odotettu kyltti: Bordeaux!
Niin sitä ollaan kotona, toisessa kodissa.

Täällä ei kyllä ehdi kauaa viihtyä sillä huomenna on edessä matka Englantiin! Blogi siis hiljenee viikoksi kun lomailen vielä vähän ennen koulun alkua. Hyvää alkuviikkoa, nähdään pian! Lähden tästä nukkumaan, että jaksaisi taas huomenaamulla pakata uudelleen.

1 kommentti:

MaaMaa kirjoitti...

Lykkyä uuteen vahnaan kotiin - varmasti outoa palata pidemmän poissaolon jälkeen... Aika hurjasti tavaraa oli tosiaan kesän aikana kerääntynyt lisää .. :D
Heititkö mitään pois? Meidän muutossa lähti uskomaton määrä tavaraa roskiin & kierrätykseen!

Mukavaa matkaa Englantiin, nautiskele loman viimesilauksista! :)