perjantai 15. lokakuuta 2010

Ruvettaisiinko lakkoon?

Olen takaisin Ranskassa, mutta tietenkään reissu ei sujunut mitenkään ongelmitta. Minulla ei siis ollut nettiä käytössä koko loman aikana, mutta kerran löydettiin ilmainen wifi yhdestä kahvilasta ja tsekkasin nopeasti mailit. Edessä ylläri: lento peruttu! Ranskan lennonjohto oli juuri sinä päivänä lakossa, mutta saatiin sitten vaihdettua lennot seuraavaksi illaksi ja varattua vielä lisäyön hotellista. Tämä tarkoitti myös sitä, että missasin koulunalun ja ilmaisen shamppanjatarjoilun...

Hurjan tekstittelyn jälkeen sain onneksi luokkakaverilta tietoa, milloin alkaa koulu seuraavana aamuna sillä eihän minun koulu meitä mistään noin turhasta informoi. Saavuttiin sitten kotiin keskiviikkona keskiyöllä, torstaina aamuna kouluun ja Business Gamen kimppuun. Minulla on tosi kiva ryhmä, joista tiedän kylläkin jo etukäteen puolet. Vaikka aikataulu on ollut tiukka (eilen saavuin kotiin vasta kymmeneltä illalla), kivassa ryhmässä on hauskaakin työskennellä.

Huomenna alkaa pelin viimeinen päivä, ja meidän yrityksellä on vielä muutamia juttuja hiottava, että yllettäisiin voittoon asti. Koska myös tästä ohjelmasta ilmoitettiin erittäin myöhään, olen jo varannut junalipun huomiselle Pariisiin! Käyn siis aamulla koululla kääntymässä ja lähden sen jälkeen asemalle. Jotta juttu ei kävisi liian helpoksi, myös junat on lakossa koko viikonlopunna ja varaamani juna on tietysti peruttu. Onneksi tajusin tsekata aikatauluja netistä jo nyt illalla (kiitos kämppikset muistutuksesta) ja löysin vastaavan johon meinaan hypätä. Toivottavasti se ei vaan olisi liian täynnä...

Nyt olen aivan puhki, yhtäkään muuttolaatikkoa tai Englannin laukkua ei ole purettu, kameran akkua ei ole ladattu, huomisen eväitä ei ole valmiina eikä Pariisin reppua laitettu valmiiksi. Pientä Pariisiin kartan lukua olen harrastanut ja löytänyt reitin lentokentälle josta käyn hakemassa yhden siskon ennen kuin palaamme yhdessä sunnuntaina takaisin Bordeauxiin. Niinpä lähden tästä valmistautumaan, palaan joskus piakkoin kaikkien tuhansien kuvieni kera!

6 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

sä tietysti luet tämän vasta jälkikäteen, mutta siitä huolimatta tervetuloa takaisin Ranskan maaperälle, tosi hauskaa viikonloppua teille kaikille Pariisissa (sanoo kateudesta vihreä) ja toivottavasti sun matkasi ei ole liian rasittava = monimutkainen, täyteenahdettu jne.

MaaMaa kirjoitti...

Auh, ei ole paljon hengähdystaukoja tai stressitöntä hetkeä ollut! Toivottavasti junat kulkee ja pääset perille 'Paraisille' kuitenkin! Tervetuloa! ;)

Maurelita kirjoitti...

Huippua että silti pääsit ; suomalainen sisu on mahtia ! Kiitos seurasta, oli upea päivä. =)

Susu Paris Chic kirjoitti...

Oli tosi kiva tavata!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olisin kiinnostunut postauksesta, jossa kertoisit tarkemmin miten olet päätynyt Ranskaan ja mitä esimerkiksi opiskelet siellä. :)

Ella B kirjoitti...

Airelle, onneksi selvisin ihan hyvin perille! Edes mitään oudompia kommelluksia ei sattunut. Ja tosiaan hauskaa oli, harmi kun et tällä kertaa päässyt mukaan.

MaaMaa, joo aika turbolla ollaan menty ihan tähän asti ja vasta nyt on aikaa vastailla kommentteihinkin tai käydä blogimaailmassa!

Maurelita, joo onneksi pääsin perille, kyllä kannatti nauttia teidän muiden blogineitojen seurasta. Kiitos vielä kaiken järjestämisestä!

Susu, samoin oli mukava nähdä oikein kasvokkainkin!

Anonyymi, juu olen pohtinut että voisin kirjoittaa tästä postauksen, kunhan ehdin. Nyt taitaa olla se aika ja ajattelin saisinko sen ulos vielä ennen kuun loppua. Muuten olen vastaillut joihinkin kysymyksiin postauksessa joka löytyy "haaste"-tunnisteen alta.