lauantai 23. heinäkuuta 2011

Hyväntekeväisyys koris

Viime viikolla käytiin siis myös katsomassa tämä koripalloilijoiden hyväntekeväisyysmatsi, jonne ehdittiin suunnata sopivasti hyvissä ajoin työn loppumisen jälkeen. Tapahtuman järjestäjänä oli Boris Diaw, joka on kyseisen Babac'Ards- järjestön puheenjohtaja. Järjestö kerää varoja Senegaliin naisten koripallokoulutukseen.
 

Matkalla paikan päälle tunnustettiin molemmat kaverin kanssa ettei olla ikinä nähty yhtään korismatsia, edes tv:ssä...Molemmille oli siis ihan ylläri mitä tulemaan piti, mutta voi vaan sanoa että onneksi lähdettiin oli ihan huippukokemus!
 
 Joukkueet lämmittelemässä. Kuten kuvasta näkyy sali oli aika lailla ääriään myöten täynnä. Me oltiin saatu VIP-liput joten päästiin eturiviin, josta olikin hyvä leikkiä paparazzia!

Halli ei ehkä ihan kokonsa puolesta vetänyt vertoja joillekin Amerikan jättilavoille....

 Alkuesittelyn kohokohta oli kun Boris Diaw saapui viimeisenä tuollaisella oudolla kaksipyöräisellä "pyörällä" vaikka miksiköhän sitä voisi nimittää. Yleisö hurrasi ja tunnelma oli jo ennen matsin alkua katossa.


Niitä kuuluisia pelaajia zoomattuna pikkukamerallani: Boris, Steve Nash ja Tony Parker. Tony jakeli auliisti nimmareita lopuksi, mutta kuvissa ei kyllä pahemmin hymyä irronnut, edes silloin kun poseerasi lasten kanssa. Ehkä tähdetkin väsyy joskus? Pomo kyllä totesi, että ei se uusi missityttöystävä varmaan tee sitä yhtä onnelliseksi kuin Eva!

 Tauolla tiimi paiskasi kättä yhteen.

Ja välillä ehti jaella nimmareitakin pienille faneille.

 
Loppu hyvin, kaikki hyvin. Tulokseksi taisi tulla joku tasapelin kaltainen ja lopuksi kaikki pelaajat poseerasivat vielä kuvaajille. 

Aika hurahti ohitse aivan uskomattoman äkkiä ja päivän jälkeen olin kyllä ihan piipussa. Hauskinta oli, että koko pelin aikana soitettiin hyvää musiikkia kuten Black Eyed Peasia, en tiennytkään että näin on tapana koripallomatseissa. Tunnelma oli oikein mukava ja riehakas ja tekivätpä palloilijat jopa showtempun kesken pelaamisen: yhtäkkiä laulussa kuului "Freeze" ja kesken pelin kaikki pelaajat jähmettyivät paikoille. Steeve Nash tuli palloilemaan vapaaksi jääneen pallon kanssa ja hetken kuluttua peli jatkui normaaliin tapaan. Lopputulos: oli oikein hauska päivä. 

2 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Se on Seegway, ei tuolle härpäkkeelle sen kummempaa nimeä vissiin edes ole. Täällä näkee poliiseillakin...

Knoppitietona kerrottakoon, että Seegwayn keksijä kuulemma kuoli Seegway-onnettomuudessa. Elämä on.

Ella B kirjoitti...

Stazzy, hahaa sain kyllä naurut tuosta viimeisestä lauseesta. Vaikka harmillistahan se on...Olen kyllä nähnyt noita seegwaytä myös ulkoilmassa mutta en ole tuota nimitystä koskaan kuullutkaan. Nyt oppi taas jotain hyödyllistä.