tiistai 19. heinäkuuta 2011

Vähän jännittää

Olin taas viikonlopun reissussa vaikka olisi ehkä ollut järkevämpää istua kotona kuuntelemassa erittäin talvista Bordeaux'n sadetta ja kirjoittaa kouluhommia. Sain kuitenkin jotain aikaiseksi ja reissultakin muutamia kuvia, vaikka ilmat ei ehkä ihan suosineetkaan. Viime viikolla tapasin myös yhtä kivaa vierasta, mutta näistä myöhemmin ja siirryn tästä tämän päivän uutisiin...Tulin illalla töihin, kun työkaveri julisti erittäin jännittävän uutisen koskien huomista...meille on tulossa syömään kuuluisia vieraita!


 Illan työvuoro meni siinä sitten täpinöissä ja miettiessä kuumeisesti, että mitä sitä laittaisi päälle. Käsky kävi, että pitää olla mahdollisimman kauniina. Kamerat on nyt latauksessa ja me kaikki tytöt odotetaan huomista kuin jouluaattoa. Vähän jännittää, että millaisia nuo pelaajat ovat...Ilmeisesti seurueeseen kuuluu jotain muitakin tunnettuja pelaajia, joita käytiin vähän tsekkaamassa netistä illan aikana.

Tässä esimakua huomisesta:


Ja toinen meidän kaveri. Toisivatkohan he meille myös muutamat buenot jälkkäriksi??? Nyt nukkumaan, että jaksan huomenna herätä aikaisin kokeilemaan eri mekkoja....

3 kommenttia:

Cherry kirjoitti...

vau!!! Jännittäis kyllä muakin!! :) Kerro sit, miten kävi ja mitä tapahtui!!

Ciacy kirjoitti...

Tosi kiva kun saitte julkkiksia vieraaksi. Ole kuitenkin tarkkana mità kerrot tòistàsi. Tàssà nimittàin rikoit just sun vaitiolovelvollisuuttas. Tuossa ylemmàssà postauksessa et tehnyt niin, kun varmasti kysyit lupaa kuvien julkaisemiseen :D Ihan vaan siis vinkkinà, en halua saarnata. Ja kàskystà kaunistauduitte. Sinà olet aina kaunis :D

Ella B kirjoitti...

Cherry, oli kyllä hauskaa vaikka vähän jännittikin:).

Ciacy, töistänihän en ole pahemmin mitään yksityiskohtia kertonut, ja tämäkin oli ihan julkinen tilaisuus. En siis oikein ymmärrä mitä tarkoitat vaitiolovelvollisuudella sillä heidän vierailustaan oli kyllä levitetty tietoa vaikka mille taholle ennen blogitekstiäni ja lukijakuntanihan on aikamoisen pieni. Toinen kuva onkin ihan tavallinen "fanikuva" joita on varmaan netti ja lehdet pullollaan.