sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kesällä ei olla sisällä

 Mietin, että olisi taas kiva ikuistaa vähän päivän asuja. Niistä on hyvä esimerkiksi katsella seuraavana vuonna millaista säätä olikaan kulloinkin. Ongelmaksi on muodostunut nykyisessä kodissa ensiksikin hovikuvaajan puuttuminen ja toiseksi se, että meidän kämppä on roinaa täynnä. Siis sitä on niin iiiihan joka paikassa, että tyhjää seinän nurkkaa, johon tulisi valoakin on aika hankala löytää.

Tässä kuitenkin muutamia otoksia toissapäivältä:
Kämppiksen kirpparikasasta varastettu harsopaita, shortsit, sandaalit ja rusketusraidat. Hyvä kesäpäivän asu.


Koko loppuviikon olen ollut menossa niin etten ole ehtinyt edes pitää päivittäistä siestahetkeäni. Eilen kävin tauolla pitämässä shoppailuseuraa kaverille, sen jälkeen töihin ja töistä suoraan ulkoilmaan ravintolakäytävälle juhlimaan yksiä läksiäisiä.

Kavereiden valitsemassa teltassa vallitsi hieman psykedeelinen tunnelma.

 Menussa oli shamppanjaa ja valkoviiniä yön lämmössä...

 Tarjoiltuna oikein tyylillä...
 
Ja pullon pohjat kulautettiin yhtä tyylillä kurkusta alas, kun turvamiehet alkoivat tyhjentää aluetta sen mennessä kiinni. Väsyneenä, mutta hyvillä mielin kävelin sitten kotiin...ja tein vielä ruokaa!

Loppuhuipennukseksi taas yksi taidon näyte poseeraustaidoistani...Miksi joku aina ottaa kuvan juuri sillä hetkellä kun minun naama on ihan oudossa rypyssä?

3 kommenttia:

Cherry kirjoitti...

Ihana, kesäinen asu ja sinä <3

Ja noi sun ilme-kuvat on aina niin piristäviä :D

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Taidat olla aika kiireinen tällä hetkellä. Laitoin sulle facebookissa viestiä että olen lauantaina tulossa sinne lomalle. Ilmoittele mahdollisiman pian jos ehdit treffata jossain välissä. Olis kiva vaihtaa kuulumisia ja vaikka parantaa maailmaa yksi ilta :)
-Mikri-

Ella B kirjoitti...

Cherry, kiitos kovasti! Näitä ilmekuvia vissiin nyt tulee oikein urakalla, vähän niin kuin uutisten kevennys aina lopussa:).

Mikri, just sulle vastasinkin! Pääsi unohtumaan sulle vastaaminen...Aika menikin niin äkkiä.