keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Se tuli

Eilinen meni sitten yleisessä jännitystilassa ja tämän koripallotiimin lisäksi aamulla tuli vielä toinen iso pöytävaraus ja kohta huomattiinkin, että ravintola on ihan täynnä! Kaikki juoksivat joka paikkaan ja me tytöt koikkelehdittiin koroilla kunnes sisään alkoi tulvia isoja mustia miehiä. Oli siinä vissiin jotain muitakin tunnettuja pelaajia kuten Steve Nash ja Ronny Turiaf, joista en tietenkään ole ikinä kuullutkaan. Googletettiin Steve Nash edellisiltana, että tiedettäisiin miltä tämä kuuluisuus näyttäisi.

Yllätys oli, että itseasiassa Tony Parker ei olekaan niin iso vaan melkein minun kokoinen kun minulla on korot jalassa. Toinen ylläri oli se kuinka myrtyneen näköisenä hän jutteli muiden paitsi seurueensa kanssa, hyvä kun edes pientä hymynpoikaista irtosi kuvaa varten. Niinpä me valittiinkin joukkueesta aivat toiset suosikit.


 Lopusta ravintola alkoi tyhjentyä ja Tony odotteli jälkkäriään lopettelevia kavereitaan, kun pyysin häntä kuvaan meidän tyttöjen kanssa. Kaikki muut oli vaan, että eihän sitä kehtaa...hih niinpä minä menin, niin kuin häntä nyt näkisi kovin usein jokapäiväisessä elämässä! Boris Diaw on ravintolan tuttu ja tosi mukava tyyppi, joten otettiin hänetkin kuvaan. Kivaa vaihtelua tavalliseen työpäivään.

Kun lopulta saatiin ravintola siivottua, päätettiin lähteä katsomaan heidän hyväntekeväisyysmatsia ja olikin oikein hyvä idea! Meillä oli tosi hauskaa ja illalla kun vihdoin pääsin kotiin, tie kävi kyllä pastalautasen kautta sänkyyn. Matsista kuvia myöhemmin, nyt pitää alkaa lähteä töihin.

6 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Komeita on miehiä! :)
Ja ainakin te tytöt olette, kuten oli käskettykin, tosi kauniina! :)

Cherry kirjoitti...

Oiiii ihanaa :))) Kannattaa olla rohkea, eihän siihen kukaan kuole :) Mahtava muisto!

Ella B kirjoitti...

MaaMaa, kyllähän siinä pohdittiin että miten päin kaunistautuisi että tulisi meidänkin paikasta oikein hyvä kuva (ja hyvä kuva arkistoihin!).:)

Cherry, olihan se hauskaa vaihtelua arkeen vaikka oikeasti enhän minä nyt jostain Tony Parkerista välitä hyvä kun tiedän kuka hän on! Ja muutkin "julkkikset" meni ihan yli ymmärryksen, mutta muisto jäi.

Essie kirjoitti...

SIIS MÄ LUULIN ET TOI TONY PARKER JUTTU OLI VITSI! Luulin että teidän kahvilaan tulee vaa joku normi koripallojoukkue syömään. Vähäkö siistiä! Olisit sanonu Tonylle et ottais exänsä mukaan!
Hitto oon kyllä niin kade sulle! :D

Madde kirjoitti...

hihih oi vähän hauska piristys työpäivään :) :) :)

Ella B kirjoitti...

Essie, haha no olisin mäkin kyllä paljon mieluummin nähnyt Evan kuin Tonyn!

Madde, oli joo ja kivan riehakas, melkein kuin töissä ei olisikaan. Jännitystä vaan oli lisäksi ilmassa kun mun piti toimia tulkkina englanniksi ja meidän ruokalista on niin outo etten osaisi sitä kääntää edes suomeksi...no, lopulta taisivat kaikki olla ihan tyytyväisiä ja ainakin lähtivät hymyssä suin.