keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Alehuumaa

Suomessa ollessa yksi kivoista jutuista on käydä eksoottisissa kaupoissa, joita ei täältä löydy. Yhtäkkiä Kappahl ja Lindex nousevat aivan arvoon uuteen, josta saattaa löytää vaikka mitä hienoa. Ja Suomessahan tietty alet alkaa heti joulun jälkeen eli sopivasti silloin kuin olen paikan päällä, niin vielä mukavampaa, että näitä kuteita sun muuta saa vieläkin halvemmalla! Mitä sitä sitten tarttuikaan mukaan....

 
Löysin tällaisen "aikuismaisen" sihteeripaidan, olisko jotain ikäkriisiä meneillään vai. Myös talvenmenoihin ostin tuon täydellisen lyhyen mustan villahameen, on ollut jo kovassa käytössä sekä töissä että vapaalla.

 Siis yksiäkään kenkiä ei pitänyt ostaa. (Tilasinhan jo ne Zaran koristeelliset huimat korkkarit). No, löysin kuitenkin jotain -40% ja ne sitten lähti mukaan. Että tällaiset kivat retro-henkiset korkkarit, jotka tietty on tosi tarpeelliset talvisäähän.
Ja minkä takia ne kaikista rumimmat sukkahousut aina kestää vaan ja kaikista kauniimmat menee samana päivänä rikki, kun ne laittaa ekaa kertaa?!!??

Kuvailin itseäni ja kivaa tavallista valkoista kauluspaitaa vähän peilin kautta. Kauluspaidat ei yleensä yhtään ole mun juttu, mutta tuon paidan materiaali on niin kivan silkkistä ja laskeutuvaa, että ostin senkin.

 
Tukkaan hommasin tuollaiset hiuskammat. Itsellä tuota hiusta vaan on vähän vähemmän, joten nuo kammat toimii paremmin nutturaa kiinnittäessä kuin tuolla lailla puoliavonaisena.

 
Tämä jakku taas olisi vintage stories-mallistoa Kappahlista. Ihanasti näissä kaikissa vaatekappaleissa oli jotain helyä ja kimalletta ja käytin muuten tätä paitaa/jakkua myös uutena vuotena osassa yksi eli vielä työskennellessä. Se ehkä aukeaa vähän oudosti tuossa viimeisessä kuvassa, mutta on livenä paljon nätimpi.

 
Ja tietty sitä suomenkielistä luettavaa! Mari Jungstedt on ikisuosikki Gotlanti-dekkareillaan ja Camilla Läckberg uusi suosikki. Oikeasti en ole mikään dekkarien ystävä alkuunkaan, mutta nämä molempien kirjoittajien kirjat on tosi helppolukuisia, mutta samalla pitää otteessaan niin ettei kirjaa tee mieli laskea kädestä. Siis juuri täydellinen pari villasukille kylmiin talvi-iltoihin...

2 kommenttia:

Catherina kirjoitti...

Tuo ensimmäinen, rusettipaita (tai "sihteeripaita") on tosi kiva. Itsellä on pari ja lisää kaipaisin.

On se muuten hassua, kun Suomessa asuessa haluaa shoppailla ulkomailla, mutta kun ulkomailla asuessa tulee tänne vierailulle, ovat Suomen kaupat "kiinnostavia". :) Itelle kävi hieman samoin silloin aikoinaan...

Ella B kirjoitti...

Catherina, tuo kauppajuttu on niin totta, vaikka aina ennen muistan valitelleeni meidän pienen kaupungin "olemattomia" shoppailumahdollisuukisia, niin nyt yhtäkkiä ne onkin tosi mielenkiintoisia.