tiistai 17. tammikuuta 2012

Punaista

 Kävin tänään palauttelemassa vähän alehuumasta hamstraamiani juttuja ja päätin käydä ihan pikaisesti vain eräässä kenkäkaupassa siinä matkan varrella. Ja mitä sieltä sitten tarttuikaan mukaan...

 ...jotain punaista ja...

 ...huikeankorkoista...

 Mutta oli ainakin -50% alessa! Vaikka yhtään lisää kenkiä ei pitänyt hankkia. 

 
Varsinkaan mitään tällaisia julmetun korkeita ja koristeellisia, jotka eivät ehkä vaikuta mitenkään kaikista käytännöllisimmiltä talvikengiltä.

 
Mutta voi kun ne on ihanat ja niiiiin söpöt! Ja vielä mukavatkin jalassa korokepohjansa ansiosta.

 
Kokeilin yhdistää myös uusia kenkiä henkarilla roikkuvaan ihanaan vintage-pitsimekkoon, jonka olen hankkinut jo aikoja sitten, mutta käyttänyt tosi harvoin. Aika kivasti se menee tuolla lailla sukkahousuillakin vaikka ohuemmat tai paljaat sääret olisi ehkä vähän parempi vaihtoehto. No, jokatapauksessa kyllä noita tulee varmaan käytettyä!

9 kommenttia:

Mea kirjoitti...

Oi täydelliset! <3

Ja uusi lukija täällä hei, haaveilen opiskelijavaihdosta Ranskassa ja sun blogi on ihan täydellistä unelmien ruokintamateriaalia. :)

Ella B kirjoitti...

Mea, niinpä :) Kannattaa tosiaan lähteä vaihtoon! Jos vaan lähtee avoimella mielellä niin saa varmasti tuhansia ikimuistoisia kokemuksia. vaikken vaihtarina olekaan itse niin kuin kirjaimellisesti ollut, olen kuitenkin hengaillut aika paljon muien vaihtareien kanssa vuosien saatossa ja useat pitävät yhteyttä vielä vuosienkin päästä kuten minä hyvän saksalaisen ystäväni kanssa jonka tapasin vuonna 2006 ja ollaan sen jälkeen tapailtu säännöllisesti vähintään kerran vuodessa.

Essie kirjoitti...

Voi ihanuus mikkä kengät! Ja oon kyl hei siskoseni ylpeä: toi asukokonaisuus on ihan napakymppi! :D

noorastiina kirjoitti...

Ihanat kengät oot taas kerran löytäny:)

ja Mea kannattaa ehdottomasti lähteä vaihtoon, itse saavuin Ranskaan, Angersiin vaihtoon tällä viikolla ja on ollu tosi kivaa. Ihmiset on tosi mukavia, ja vaikka kieli on vieras niin yhdessä ollaan selvitty:)

Ella B kirjoitti...

Essie, niin on! Onhan toi mekko tosi kiva, en oo vaan vielä päässyt sitä laittamaan mihinkään päälle.

Noorastiina, vaikka yhtään enempää ei olis kyllä "tarvinnut" löytää:). Ja ole ihan samaa mieltä sun kanssa tuosta vaihtoon lähtemisestä.

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Ihanat kengät.Tänään tajusin että olet ihan näyttelijä Katherine Heigl näköinen.
Mukavaa talven jatkoa! :)

E kirjoitti...

Wau! Niin pirteän väriset :)

Ella B kirjoitti...

Kiitos anonyymi! Hauskaa sillä just eilen kuulin että muistutan Kelly Tayloria Beverly Hillsistä:) vaikka itse en ikinä keksi ketä muistuttaisin.

E, vähän väriä synkkään talveen.

Ch4rlotte kirjoitti...

Onpas kivan oloinen blogi, pitää oikein ajan kanssa tulla selailemaan sun juttujasi :)