sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Paljetteja, naamioita ja shamppanjaa

...tai kuinka vastanottaa uusi vuosi 2012! Loma Suomessa loppui jo ennen vuodenvaihdetta ja vuoden viimeisenä päivänä olin yllätys, yllätys töissä. Meillä oli silti tosi hauskaa ja kaikki olivat pistäneet parastaan saadakseen illasta oikein ikimuistoisen.

 Ravintolan pöydät oli koristeltu paljeteilla, joita löytyy edelleenkin joka paikasta, vaikka kuinka imuroisi. Koko paikka oli jo täyteen buukattu ennen itse päivää ja noita hienoja paljettiliinoja saikin vaihdella, kun ekat asiakkaat teki tilaa uusille. Maanantaiaamuna näky oli aika vaikuttava ja siivoiltiin shamppanjalaseja jopa vessasta asti.

 
Ikkunat on jo ennen joulua koristeltu juhlien teemalla, paljeteilla ja hopeisilla naamioilla. Alunperin ideana taisi olla, että meillä tytöillä olisi tuo naamiot pään päällä keikkumassa, mutta ne saavuttivat niin suuren suosion yleisön joukossa, että jäivät sille tielle. Ranskalaiseen tapaan illan suosikkijuoma oli shamppanja, jota oltiin laitettu ennätysmäärä kylmään ja melkein kaikki meni.  

 
Iltaa varten valmisteltiin kiihkeästi meikkaamalla ja pohtimalla, että minkä mekon sitä laittaisikaan päälle. Itsellä oli pari mukana, kun en oikein osannut valita minkä laittaisi, mutta löytyi sitä lopulta jotain tosi mukavaa päälle...

 
...nimittäin se uusi alesta ostettu jakku. Siinä olikin sopivasti kimallusta iltaa varten. Noin yhden aikoihin menon hieman rauhoittuessa (toisin sanoen kun suurimmalla osalla asiakkaista oli tarvittavat juomat jo pöydällä) mekin kohotimme maljoja. Lähdin toisen työkaverin kanssa juhlimaan meidän kavereidemme ravintolaan ja sitä ennen pomo vielä sipaisi hieman paljetteja naamaani. 
Minä: " Laita sillai ihan vähän vaan kimalletta mun silmäluomille".
Pomo: " Joo, oota mä laitan myös pari tähteä tähän poskelle". Taisi niitä pari tulla joo...

 
Tässä vaiheessa vaihtui mekko hienoon vaaleanpunaiseen paljettiluomukseen, joka kuin ihmeen kaupalla säästyi kaikilta tahroilta koko iltana. Tästä jatkettiin vielä yhteen toiseen paikkaan jatkoille, jossa riemua riitti pitkälle aamun tunneille asti. Täytyy tunnustaa ettei ikinä päästy liittymään kavereidemme seuraan Atlantin rannalle seuraavana päivänä, jonne he olivat saapuneet jo aikaisemmin viettämään uutta vuotta...

Nyt toivottavasti vuosi 2012 lupaa ikimuistoisia ja onneikkaita hetkiä ja paljetein koristeltuja arkipyhiä! 

Ei kommentteja: