keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kun piti vain katsella

Ranskassa alkoi tänään alennusmyynnit, ainakin täällä meilläpäin. Olin vielä kaiken lisäksi sopivasti vapaalla joten lähdin "piipahtamaan" siellä kaupungilla. Olin jo kuullut aleista hulluja huhuja, sillä kämppikseni on töissä isossa vaateketjussa. Täällä saa palauttaa myös aletuotteet, joten joskus ihmiset (ööhm, kuten minä) hamstraavat järjettömiä määriä vaatteita ja kun eivät jaksa jonottaa sovittamaan, ostavat kaiken ja vievät sitten loput takaisin kauppaan jotka ei sovikaan. Näin jopa kerran erään keski-ikäisen naisen riisuutuvan rintaliiveihin asti keskellä H&M:ää jotain toppia sovittaakseen. 

No, niinhän siinä sitten kävi, että jotain löytyi kuitenkin vaikka mitään ei pitänytkään ostaa. 

Nimittäin tällaiset viininpunaiset ballerinat, taitaa olla vielä kaiken lisäksi kauden hittiväriä. Väri on tässä kuvassa kaikista aidoin.

 Nämä ovat tosi mukavat jalassa, on tullut testattua, sillä pomolla on samaiset mustana. Niinpä näitä piti lähteä kiikuttamaan töihin näytille (ja juorumaan eilisillasta tyttöjen kanssa), josta lähdin McDonald'sille pomon pienen tyttären kanssa, jonka jälkeen ehdin juuri sopivasti vielä äänestämäänkin Suomen konsulaattiin. Ja kaikki tämä nenä valuen ja ennen klo kahta!

Sain muuten tietää konsulaatin neidolta, että täällä Bordeaux'n alueella pitäisi olla n. 50 (!) muutakin suomalaista. Kummasti ei ole tosin näkynyt vaikka kuinka muka olen etsinyt. Neiti laski sitten papereistaan, että jo 13 oli käynyt ainoastaan aamun aikana äänestämässä, joskin osa taitaa olla vähän vanhempaa porukkaa ja asuvat jossain (lähi)alueen kylissä. No, oli ainakin kiva oikeasti puhua suomea kerrankin.

4 kommenttia:

noorastiina kirjoitti...

Ihanat kengät, tosi tyylikkäät! Ei yhtään turha ostos:)

Essie kirjoitti...

No ihme jos taas Minelli. Tulis jo toi ketju Suomee tai olis ny perkele edes Saksas :D

Petra Pauliina kirjoitti...

Tosi ihanat kengät, aivan mainiot nuo isot rusetit!

Tuohon edelliseen vielä, että mahtava idea ostaa jokaiselle kruunut ettei kenellekään tule paha mieli! :D otti nimittäin viime vuonna kyllä päähän kun yhdestäkään kakusta en onnistunut bongaamaan sitä piilotettua juttua! :DD

Ella B kirjoitti...

Noorastiina, kiitos ja ei turha näitä tulee varmaan käytettyäkin.

Essie, meinasin kirjoittaa tekstiin että sieltäpä hyvinkin mutta ajattelin että varmasti huomaat kuitenkin ;)

Petra, kyllä ne on hauskat ja mukavat! Toihin on niin kuin riisipuuron mantelin kanssa, sit sitä kakkua vaan ahtaa että saisin kruunun, mutta kun on kaikille niin ei tarvi turhia stressailla hahaa.