tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappu

Täällä ei pahemmin vappua juhlita vaan toukokuun eka on enemmänkin "työläisten juhla", jolloin kaikki ammattijärjestöt järjestyvät riviin ja osoittamaan mieltään kaduille. Edes perinteistä vappuliljaa en ole ehtinyt ostaa. Me asutaan aivan yhden ammattijärjestön talon vieressä ja siellähän oli kunnon bileet tänään.

 
Hyvästi ennen keskipäivää oli jo pöydät järjestetty riviin ja ikkunasta leijui meidänkin kämppään asti grillailujen tuoksu. Lähdin "lenkille" kaveria tapaamaan ja näin muutaman kokonaisen possun, jotka olivat grillaantumassa kekkereitä varten.

Kotiinpäin tullessa lavalla oli jo bändi laulamassa ja pöydät alkoi täyttyä kovaa vauhtia ruokailijoista. Kuunneltiin sitten konsertointia pitkälle iltapäivään asti.

Käytiin lopulta kaverin kanssa kiertelemässä antiikkimarkkinoilla kauniissa auringonpaisteessa, jota olinkin niin kauan kaivannut! Löydettiin hauskat, retrotyyliset rantatuolit hänen uuteen ravintolaansa ja käytiin pikaisesti lounaalla. Kameraa en ottanut mukaan joten kuvat vanhoista tuoleista ja turskasta valkosipulikastikkeessa jää nyt puhelimen uumeniin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onhan vappu suomessakin nimenomaan työväenjuhla... Sehän koko juhlan alkuperäinen idea on :)