keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kippari hoi

Ystäväni on avaamassa osteribaaria ja sen tiimoilta järjestettiin vähän aikaa sitten pieni laivaristeily Bordeaux'ta halkaisevalla Garonne-joella. Lähdin tukemaan ystäväni iltamaa erään toisen kaverin kanssa ja aika leppoisan hauskaa meillä olikin.

 
Paatti oli parkkeerattu aivan keskustan tuntumaan, place de palais, jossa se kiltisti odotteli vierailojoita nousemaan kyytiin. Sisäänpääsymaksua vastaan sai lasillisen viiniä ja baarista sai ostaa myös ostereita, katkarapuja ja muita mereneläviä.

 
Me istahdettiin laivan terassille muiden lailla ihailemaan Bordeaux'n hämärtyvää iltaa ja rakennuksiin syttyviä valoja, joista tuli tosi taianomaista tunnelmaa.

Sain napattua kuvaan myös Place de la Boursen, jossa sijaitsee muunmuassa Suomen konsulaatti. Ihan tuossa lähellä sijaitsee myös työpaikkani, eli jos astun töistä kadulle voin ihailla vähän matkan päässä siintävää jokimaisemaa.

 
Kipparin hattu ei oikein meinannut sopia mulle, ainakaan omasta mielestä!

 
Kaunis kaverini, joka oli laittanut niin nätisti hiukset.

 
Laiva lähti pienelle parin tunnin rundille, kun koko joukko oli saatu sisään. Saatiin siinä ihailla koko kaupungia oikein kunnon pituudelta ja joen molemmilta puolilta. Seilatessa bongattiin myös pari muuta venettä, jotka olivat parkissa joen rannassa.

Pitihän sitä jonkinmoista asukuvaa yrittää. Alakerrassa sijaitsi baari, DJ, joka jaksoi soittaa koko illan hyvää ja vielä parempaa musaa ja tanssilattia. Klo 23 laiva saapui takaisin satamaan ja illan viimeisinä tunteina tanssilattiakin täyttyi joraavista ihmisistä. Me lähdettiin tapaamaan muita kavereita siinä vaiheessa, mutta tosi kiva oli tämä vähän normaalista erilainen ilta. Voisi mennä joskus toistekin.

1 kommentti:

Essie kirjoitti...

Tää oli just se reissu jonka missasin! Kuullostaa ihan mielettömän ihanalta iltaseilailulta.. Tanssilattiaki ja kaikki! Kateeks käy ;)