sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kun sisko tuli kylään

 Niin aika kului aivan mahdottoman äkkiä. Tämä ei tosin tapahtunut ihan tällä viikolla vaan pari viikkoa sitten, mutta sen jälkeen onkin ollut taas ohjelmassa yhtä jos toista. Tänä aamuna saatiin lentokoneeseen toinen viikonloppuvierailija, joka oli meillä kylässä Englannista. Tässä tulisi hieman kuvia meidän siskojen tyttöjen viikonlopusta.
 
Ranskassa ja viinimaassa kun oltiin niin viininmaistelu kuului asiaan.

 
Käytiin "meillä" eli ravintolassani lasillisella ja sen kanssa syötiin tietty juustoja...

 
...ja sisko halusi maistaa myös susheja.

 
Meillä oli yhteistä aikaa vain muutama päivä ja ilta joten tahti oli aika kiireinen. Iltaisin kierrettiin baareja ja käytiin tapaamassa ystäviäni yhdessä jos toisessa paikassa ja siinä välissä tietty maisteltiin taas vähän viinejä.

 Bestiksen esittely siskolle. Juttu luisti tavattoman hyvin, niin hyvin että meidät lopulta heitettiin ulos viinibaarista, kun paikka meni kiinni, mutta meidän juttu ei millään meinannut loppunut.

 
Yhden päivän asua, kun kerrankin sitä on saatu kuvaan. Ostin muuten tuon t-paidan parilla eurolla vähän aikaa sitten yhtenä iltapäivänä minikirpparilta, joka pidettiin yhdessä baarissa!

 
Käytiin välillä syömässa ulkonakin, tässä kuvaa Santoshan, erään thai-vietnamilaisen ravintolan alakerrasta.

 
Oltiin viiiiihdoin viimein saatu hieman aurinkoista ilmaa ja lämpöä Bordeaux'iin, joten syötiin sitten ulkona terassilla. Tämä paikka on mun mielestä tosi kiva, ruoka on hyvää ja halpaa ja sitä voi syödä paikan päällä tai ottaa mukaan. Ilmeisesti niin hyvää, että menee ihan naama myttyyn...

 Ja taas viinikuva. Älä nyt äiti huoli, kyllä me tehtiin muutakin! Käytiin lasillisella tutun viinbaarissa ja siellä tuli tavattua kavereita ja hassutelua. 

Oli tosi ihanaa tavata siskoa piiitkästä aikaa, tai niin ainakin musta tuntuu. Lyhyessä ajassa suut kävi ihan lakkaamatta niin että saatiin laitettua toinen ajan tasalla kaikesta mitä on tapahtunut sitten viime näkemän. Ja näihin muutamaan kuukauteenhan mahtuu yhtä jos toista enemmän tai vähemmän saippuaoopperamateriaalia ja tyttöjen juoruja, parisuhdesotkuja ja perheuutisia, tulevaisuudensuunnitelmia ja haaveilua. Lyhyesti, hauskaa oli!

2 kommenttia:

Essie kirjoitti...

Oli kyllä ihana reissu...Voisin tulla takaisin vaikka samantien! Toivottavasti pian taas näkyillään! :)

Ella B kirjoitti...

Ja toivottavasti vielä ennen kuin saat tulla ilmaiseksi töihin ;)