maanantai 14. tammikuuta 2013

Alesompailua

Päätin käydä aleissa ihan äkkiä aamulla ennen töihin menoa. Toimintasuunnitelmana oli tavata miespuolinen kaveri ennen kauppojen aukeamista (välttääkseni enimmäkseen tytölle sopivia juttuja, muka) ja hengata sitten hänen kanssaan. Lähdin aika nopeasti omille reiteilleni kun aikaa oli vähän ja tulihan sitä nyt hieman löydettyä jotain pientä kivaa.

 Ostin muunmuassa luottokaupastani Minellistä harmaat versiot luottokorkkareistani.

Lähdin etsimään näitä punaisena enkä vielä nytkään osaa oikein sanoa miten päädyin ostamaan harmaat kengät. Olen myös viime aikoina etsinyt hieman netistä minkä kanssa näitä nyt sitten oikein käyttäisi. En ole ihan varma osaanko yhdistellä harmaata asuissa, mutta tiedänpä jo etukäteen että ovat ainakin mukavat jalassa!

 Olen myös koko talven ajan katsellut ja käynyt monta kertaa sovittelemassa näitä ihania hapsusaapikkaita kaupassa ja nyt ne lähti mukaan. Varsinkin kun olen nähnyt useaan otteeseen erään tosi kauniin tutun käyttävän tällaisia saappaita oikein makeasti (mun kaikki työkaverit ovat rakastuneet häneen). Ehkä minäkin siis onnistuisin yhdistelemään näitä jotenkin hienosti!

Tänä vuonna oma alekuumeni nousi ihan uusiin ulottuvuuksiin. Suurimmat shoppailut tein netissä, sillä 7.tammikuuta alkoi Espanjassa nettiale. Espanjan hinnat ovat alkujaankin matalempia kuin Ranskassa ja siihen vielä aleprosentit päälle niin huomasin klikkailevani ostoskoriin vaikka mitä. Tilasin Zarasta ja Pull&Bearilta, muunmuassa nahkatakin (minun ensimmäinen ikinä!) ja leopardikorkkarit ( 30e Ranskan 70e sijaan, silkkaa säästöä). Nyt odottelen kärsimättömänä, että kämppikseni käy viikon päästä Espanjan puolella hakemassa ostokseni. Ja säästökuuri voi alkaa.

2 kommenttia:

Essie kirjoitti...

Voi mä oon kans himoinnut tollasia hapsusaappaita (tosin vaan ruskena värisiä mieluusti)! Yhyy, mullekin! :D

Essie kirjoitti...

Ps. Mulla on blogissani sulle haaste ;P