Illalla olenkin ollut usein aika aktiivisesti puunaamassa taloa tai hommannut muuta aktiviteettia ja tänä iltana oli vuorossa pieni kierros keittiössä. Valmistin tällä kertaa Poivrons Piquillos, joka on joku espanjalainen resepti. Ensimmäistä kertaa maistoin näitä espanjalaisen kaverin tekemänä. Itse tykkäsin hirmuisesti ja siitä lähtien olen alkanut itsekin toteuttamaan (tai ainakin sinnepäin).
Ensiksi paprikat täytetään tonnikala-crème fraiche-täytteellä, joka on maustettu suolalla ja paprikalla.
Koko paprikarivistö peitetään lusikallisella crème fraiche'ä ja juustoraasteella.
Ja laitetaan uuniin niin kauaksi aikaa, että juusto sulaa. Ja syömään!
Ja laitetaan uuniin niin kauaksi aikaa, että juusto sulaa. Ja syömään!
Tein samalla uuninlämpiämisellä myös banaanikakun, kun banaanit alkoivat olla liian kypsiä. Äidin takuuvarma banaanikakku-resepti oli muutosta johtuen (mitenkäs muutenkaan) jossain hukassa, joten etsin paniikissa netistä jonkun samankaltaisen. Tällä kertaa lisäsin vähän suklaamurusia.
Ja sitten herkuttelemaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti