Eilen viikonloppu tosin lähti käyntiin oikein leppoisissa ja hauskoissa merkeissä, kun tapasin iltapäivällä erästä toista suomalaistyttöä, joka sattuu myös asumaan Bordeaux'ssa. Oli tosi hauska taas puhua suomea ja huomata, että osaanhan minä vielä!
Mutta nyt takaisin kirjoitushommiin teen ja (nyt jo tyhjän) Fanipalapussin kera. Onko näiden nimi muuten joskus ollut Fasupala, sillä itse kutsun niitä aina sillä nimellä ja perheessäkin tiedetään mitä tarkoitan?
Tähän postaukseen saa myös jättää mielipiteitään alkoholin maahantuonnista ulkomailta. Suomessa asuville ilmeisesti suosituimmat kohteet on laivareissut ja Viron matkat. Harrastatteko te tätä, miksi, miten ja missä, kuinka paljon, tuleeko kaikki oikeasti omaan käyttöön ja mitä muuta tuleekaan mieleen. Näitä vastauksia voin sitten mahdollisesti käyttää gradussani, mutta henkilöt pysyvät anonyymeinä. Kiitos ja nyt takaisin työn touhuun!
2 kommenttia:
En jaksa raahata alkoholia ulkomailta asti, en ole niin viinaanmenevä. Tiedän kyllä paljon ihmisiä, jotka hakevat Virosta viinat, jos on esim. suuret juhlat tulossa. Ehkäpä itsekin tekisin niin, jos tiedossa olisi joku isompi tapahtuma, johon pitäisi hankkia juotavat monelle hengelle. Omaan käyttöön tai pimeään myyntiin en jaksa, koska juotavat kuitenkin painavat jonkun verran.
Tsemppiä gradun kirjoitteluun - milloin se pitää palauttaa?
Mäkään en ole ikinä mitään suuria lasteja juomia mistään roudannut; parikymppisenä tuotiin Ruotsinlaivalta omaan käyttöön aina ne kaljakeissit ja Tallinnasta tuli ViruValgea ja ViruKangea vain sen takia, että se oli vahvaa ja halpaa ... :D Niistä tehtiin sitten drinksuja Vappu- ja UV -juhlissa.
30-vuotis kekkereihin haettiin booliainekset ja kaljat Tallinnan laivalta, eli se oli ainut kerta kun hain jotain tiettyä tilaisuutta varten.
Viinimessuilta täällä Pariisissa olen ostanut myös kerran boxillisen shampanjaa ja valkoviiniä, jotka kestikin sitten ikuisuuden.
Lähetä kommentti