sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Blogivaihto

Hei vaan kaikille!

Tiedän, että joskus on ärsyttävää/ vaivalloista vaihtaa seuraamansa blogin osoitetta tai sitä ei ehdi hokata pitkiin aikoihin, mutta näistä kaikista huolimatta olen nyt saanut pystyyn uuden blogin näille Kiina-jutuille.

Uusi osoite on: ELLA BELLA HONG KONGISSA (ellabellahongkongissa.blogspot.hk)

Kirjoittelen sinne nyt tästä lähtien ja palaan sitten joskus tänne Ranskan puolelle jos on tarvista. Just nyt tuo uusi blogi on vähän remppavaiheessa, en ole hyvä tietokoneiden kanssa ja siispä senkin blogin ulkonäöstä ei meinaa millään tulla sellainen kuin haluaisin tai siis edes sinne päinkään. Koettakaa kestää alkuhuuhailuni.

Tervetuloa vaan uudet ja vanhat lukijat tsekkaamaan kuulumisiani!

4 kommenttia:

Maurelita kirjoitti...

Vau, jännää ! Onnea uudelle blogille ja seurataan innolla... =)

Ella B kirjoitti...

Maurelita, kiva jos löydät sinnekin. Juttujen taso varmaan jatkuu ihan samana hehe.

Anonyymi kirjoitti...

Hei mä kommentoin nyt tänne, vaikka en yhtään tiedä käytkö tätä enää lukemassa. Mutta uuteen blogiisi ei voi kommentoida anonyymina. Onko se ihan tarkoituksella niin?

Mutta kommentti liittyen viimeisimpään postaukseesi:

Totta joka sana. Omaa erilaisuuttaan harvoin osaa arvostaa. Mun mielenkiinto heräsi kun sanoit että ihokarvojen laserointi on yleistä ranskassa, niin onko se myös ihan kohtuu hintaista siellä? Suomessa ne hinnat taitavat olla aika kovia vielä, muuten voisin jopa kokeilla sitä. :D Ehkä pitää alkaa tekemään "kauneuslomia" Ranskaan. ;)

/Mariia

Ella B kirjoitti...

Heippa Mariia, huomasin vasta nyt kommenttisi. Ja kiva kun huomautit, en ole itse yhtaan hokannut ettei tuonne toiseen saa kommentoitua anonyymina.

En osaa oikein sanoa laseroinnin hinnoista, muistelisin nyt etta kamppikseni kay Espanjan puolella jossa yksi sessio olisi 80e ja Ranskan puolella (Bordeaux'ssa toisin sanoen) hinta olisi n.120e. Aina tietty vaihtelee paikasta jne. Mutta sen voin sanoa etta bikinivahaus on vaan 18e mun luottopaikassa ja tassa hommassa Suomessa on ilmeisesti aika kiskurihinnat!