keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Sitten tuli sunnuntai

 Tiedän, että juuri nyt ollaan jo vetelemässä melkein tämän viikon loppuja, mutta oma viikonloppuni on mennyt jotenkin erityisen nopeaan. Tähän lisätiedoksi, että viikonloppuni kestävät lauantaista tiistaihin ja koulua on vain kolmena päivänä viikossa. Viime sunnuntaina, hyvän ilman lumoissa, päätimme siis taas vaivautua markkinoille "aamupalalle".

 Lopullinen tapaamisaika valui yhdeksi iltapäivällä, kunnes kaikki pääsivät heräämään edellisillan juhlan mainingeista.

 tarjolla oli kaikkea herkkua ja itse lähdin ensimmäisenä matkaan pöydän löydettyämme. Lopputuloksena oli grillattuja katkarapuja ja tusina ostereita minulle.


 Meitä kertyi paikalla lopulta seitsemän henkeä, ja sen jälkeen kun kaikki olivat käyneet tyhjentämässä ruokakojut, oli koko pöytä täynnä eri ruokalajeja ja juomaa. Tällä kertaa minä olin hankkinut osteriviinin, joka oli korsikalaista valkoviiniä, mutta joka oli aika hapanta. Ei kauheasti tykätty, mutta siinä syömisen ohessa pullo tyhjeni kuitenkin.

 Ihania grilliruokia tarjonneesta kojusta löytyi näitä torneja ja grillikoipia.

 Ranskalaisten oli tietty pakko saada juustoa, joka oli erittäin valuvaa ja haisi erittäin pahalle. Silti kaikki tämä oli vasta alkua, sillä pari seurueeseen kuulunutta ranskalaista veti menemään melkein koko juustokiekon! Itse en kummasti oikein tykännyt, vaikka yleensä kaikki juustot menee.
Loppuhuipennus: kaksi viinipulloa ja yksi siideripullo myöhemmin, yli klo15 oltiin viimeiset asiakkaat, koipeni olivat ihan jäässä, laukun hihna mennyt hajalle viinipullon painosta, en juonut kaikkea yksin, ja kaksin kappalein ihanat kaverini kuvasivat minut pulloneni ja parin sekunnin päästä kuvat olivat facebookissa. Tämän päivän teknologia.

7 kommenttia:

Elisabeth kirjoitti...

Kuulostaa ihanlta sunnuntailta! Hitsit että tekeekin mieli ostereita!

Me oltiin miehen kanssa kahdestaan Portugalissa ja mies kuvasi jokaisessa ravintolassa mut viinilasin kanssa ja laitto faceen. Anoppi kysy että eikö muuta tehdä kuin juoda siellä ;)

Stazzy kirjoitti...

Oh voi kuinka harmillinen onkaan tuommoinen kolmen päivän työviikko ;-D

Ella B kirjoitti...

Elisabeth, oli kiva sunnuntai! Tälla lailla ei tarvi nyhjätä kotona, kun on "tekosyy" lähteä ulos aurinkoon. Haha ja mulla on myös usein matkoilta tuollaisia kuvia, tai sitten vaan vähintään 10 eri kuvaa ruoasta, joista osa päätyy blogiinkin kuten olet ehkä huomannut!

Stazzy, hihi älä muuta sano, ja ne kolmekin alkaa tuntua ihan liialta kun olisi muka jotain muuta hauskaa tehtävänä!

Sini kirjoitti...

Sunnuntai on niin ihana päivä, meillä tosin markkinat on lauantaisin eikä koskaan vaivauduta sinne asti. Sunnuntaina olisi paljon kivempi kun mikään muu ei ole auki.
Tuo juusto näyttää erittäin herkulliselta!

Ella B kirjoitti...

Sini, sunnuntaina markkinat on hyvä tekosyy vaivautua ylipäätään ulos kämpästä. Tänään en mennyt, kun oli tosi surkea sää ja niinpä koko päivän saldoksi ei ole kertynyt oikein mitään järkevää.

anna kirjoitti...

Ihanan näköstä! Saanko kysyy kuinka lämmin siellä on tällä hetkellä? :)

Ella B kirjoitti...

Anna, lämpötilat vaihtelee tosi paljon, välillä ollaan nollan tuntumassa ja välillä taas 10:kin astetta. Tukevalla talvitakilla täytyy kuitenkin liikuskella useimmiten.