perjantai 17. helmikuuta 2012

Kakkutehdas

Vähän liian aikaisin puhuin tuossa edellisessä postauksessa, sillä aika pian sen jälkeen tulin taas kipeäksi. Tein siis sen klassisen virheen, että menin liian aikaisin töihin...Ystävänpäivänä sorruin varmaan ihan samaan, mutta illaksi oli pakko raahautua ravintolaan, sillä koko paikka oli jo varattu täyteen. Ihan hyvin tästä ollaan kuitenkin parannuttu, olen sitten yrittänyt levätä jokaisen ylimääräisen hetken. Eilen parantumista muunmuassa tuli hieman juhlittua, kun ilta lähti vahingossa käyntiin punaviinin maistelusta ja päättyi kirjaimellisesti shamppanjasuihkuun.

 
Ystävänpäivää meillä ei siis juhlittu mitenkään erikoisesti, vaikka täällä sitä pidetäänkin aika tärkeänä rakkauden päivänä, jolloin useat pariskunnat lähtevät syömään ulos ravintolaan. Meidän taloudesta 66% on sinkkuja, mutta jotain hauskaa tuli kuitenkin tehtyä ihan itsellekin.

 
Kämppis käynnisti red velvet-kakkutehtaan, juuri ystävänpäivän alla. Ja koska hän ei ikinä tee mitään puoliksi, tuli tälläkin kertaa lopputulokseksi peräti kolme eri kakkua, jotka odottavat syöjiä parvekkeella, kun jääkaapissa ei ole tarpeeksi tilaa.

 
Ensimmäinen kakku on jo korkattu...

Ja hyväksi havaittu. Nyt pitäisi varmaan kutsua kavereita kylään, että saadaan kaikki syödyksi ennen kuin viimeinen käyttöpäivä uhkaa.

Tästä on hyvä palata takaisin omiin mittoihin, kun sairastellessa on tullut syötyä vähän vähemmän, jopa niin että housut alkaa uhkaavasti löystyä. Onneksi ruokahalu on palannut ja jaksan kokkaillakin välillä jotain kiinnostavaa. Nyt lähden nauttimaan auringon säteistä, sillä pakkaset ja lumi ovat vihdoin väistyneet myös meiltä ja näyttää hyvästi siltä, että kevät tulee sittenkin!  

3 kommenttia:

Petra Pauliina kirjoitti...

Oo mahtavan näköinen kakku! Ohjetta kehiin! ;)

Sissi van V. kirjoitti...

Vitsit että on hyvännäköistä kakkua!

Ella B kirjoitti...

Kiitokset välittyi myös kokille ja hyvää se olikin! Kutsuin perjantai-iltana keittiön pojat kakulle ja nyt onkin melkein kaikki huvennut. Sori, parempaa reseptiä kuin tuo linkin takana oleva mulla ei olisi tarjota, sillä tällä kertaa en itse kokkaillut mitään. Leipurin mukaan resepti on kuitenkin bongattu netistä ja on yhdistelmä parista englantilaisesta reseptistä.