keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Käsilaukusta löytyy

 Luin juuri MaaMaan blogista käsilaukkuhaasteesta, jossa pitää tutkia oman laukun sisältö. Tämä on aika hauska, sillä eikö sitä sanota, että naiset kantavat koko elämänsä laukussaan? Omilla kavereilla on usein hirmu isonkokoisia laukkuja ja sinne sitä tavaraa sitten mahtuukin pullonavaajasta varavaatteisiin, mutta oma veskani on aika pieni, mutta onnistun silti mielestäni tunkemaan sinne aikamoisen määrän kamaa!

 
Laukku on ostettu joskus pari vuotta sitten kirpparilta Marseillesta ja sen hinta taisi olla huimaavat 4 euroa. Nyt alkaa tämäkin valitettavasti näyttää uupumisen merkkejä joten täytyisi harkita uuden hankkimista.

 Sen sisällä oleviin kahteen taskuun mahtuu aika kätevästi paljon tarvittavaa. Matkassa on ollut joskus mukana jopa pokkari.

 Lähempi tarkastelu näyttää, että laukussa majailee:

- Meikkilaukku
- Piilariaski (kävin juuri hakemassa optikolta)
- Piilarinestettä
- Nenäliinoja (jokanaisen vakiovaruste!)
- Pari huulipunaa ja yksi huulikiilto
- Kynsilakkaa (ei ikinä tiedä koska tarvii esim. sukkahousujen paikkailuun)
- Käsirasva
- Kukkaro ja koti-ja työpaikan avaimet
- Kännykkä
- Maailman parasta huulirasvaa, jonka sain siskolta joululahjaksi
- Kynsiviila ja kampa
- Ponnareita ja pinnejä (hyvä kun löytyi, olenkin etsiskellyt missä ne on kaikki!)
- Minihammasharja
- Silmänympärysvoidetta (???)
- Vähän ylimääräisiä hiluja ja ja baaristä kuitti (tätä ei ehkä olisi kannattanut vilkaista)

Meikkipusista löytyy vielä puuteria, meikkivoidetta, deodoranttia, hajuvettä, piilariaski, ripsaria, kajalkynä, kosteusvoidetta ja ilmeisesti vielä toinenkin silmänympärysvoide.

Tämän laukun sisällön kanssa siis jaksaa mennä parikin päivää, niin että voi yökyläillä jonkun luona kun tarve vaatii, lisätä vähän juhlameikkiä töiden jälkeen ja pelastua elämän pieniltä katastrofeilta kuten viilata katkenneen kynnen taas edustuskelpoiseksi :).

Mitä uskomattoman tärkeitä juttuja löytyy teidän laukuista, joita ilman ei millään selviäisi?

5 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Jeejee, kiva oli kurkata sunkin laukkuun :) Hillitön määrä tavaraa noin pienessä laukussa; chapeau! :D Noilla tosiaan pärjää vaikka kotiin ei pääsis :)
Minihammasharja mullakin oli jossain välissä arsenaalissa, mutta nykyään extemporee yökyläilyjä ei ole, niin se on jäänyt pois ...

Ella B kirjoitti...

Hyvä kun sain ikuistettua veskan ja sen sisällön, sitä voi nyt haikeana katsella sillä se juurikin varastettiin baarissa vielä samana iltana! Nyt yritän haalia kasaan samanlaista arsenaalia ja löytää pikapikaa uutta laukkua siinä samalla kun pommitan äitiä ja pankkejani paniikinomaisilla puheluilla...

Sissi van V. kirjoitti...

Ihana laukku, just sellainen kivasti kompakti. Harmi tuollaisia varkaita, siellä laukussa kun yleensä kantaa mukanaan niiden korttien lisäksi henkilökohtaisesti itselle tärkeitä asioita. Meikkien ja sellaisten uudelleen kerääminen on aika homma!

Ella B kirjoitti...

Sissi, niin oli, nyt yritän löytää tilalle jotain samankokoista tuollaista vähän pienempää että sitä jaksaa raahatakin joka paikkaan. Noita itselle tärkeitä esineitä suren just eniten, kuten tuota Kreetalta tuotua avaimenperää, kortir sun muut kun saa kuitenkin tilattua uusiksi. Onneksi kaikkien suomimeikkien tilalle on jo olemassa uudet versiot, niin täydellä laukulla sieltä aina matkustan ;) ja äitikin on luvannut lähettää uuden Marimekon kukkaron, ehkä myös pienen meikkipussin eli hyvin mennään:).

MaaMaa kirjoitti...

Ei voi olla totta!! Melkein tuli kylmät väreet, että laukku varastettiin heti samana iltana kun sen esittelit meille !
Voi ahteri sentään! Erityisesti kaikki tommoset vähähnkin muistorikkaammat tavarat kun on korvaamattomia :((