tiistai 28. helmikuuta 2012

Vapaapäivänä

Olen ollut tänään vapaalla ja silloinhan on tosi hyvä päivä tehdä kaikkea järkevää, mitä töissä ollessa ei jaksa/ ehdi/ ei millään huvita. Niinpä tämän päivän piti lähteä käyntiin lenkin ja terveellisen aamupalan voimin jo hyvissä ajoin. Oikeassa elämässä nousin lopulta sängystä klo 11 pienen viestittelyn jälkeen enkä millään jaksanut lähteä lenkille pitkälle venyneen edellisillan jälkeen. Söin sentään sen terveellisen aamupalan hedelmien ja kaurahiutaleiden kera. Kaipaan täällä muuten kummasti kunnon kaurapuuroa!

Sen pirteän aamupäivän jälkeen olikin tarkoitus hoitaa kaikenmaailman tärkeitä asioita kuten soittaa pankkiin ja vakuutukselle...

 
...mässätä siinä samassa salmiakkia ja ihmetellä taas kerran kuinka kanadalaissyntyinen kokkimme tuntee muumihahmot(!)...

 
...tehdä ihan pienen kierroksen H&M:llä sukkahousuja ostamassa ja löytää sen lisäksi mansikkamekon ja kevään aurinkoon sopivat halvat aurinkolasit...onneksi Ranskassa on jotain sellaista auttamattoman vanhanaikaista kuten sekkivihot, joilla voi edelleen jatkaa shoppailua silloinkin kun pankkikorttia ei enää ole.

 
Päivän asuna toimi ihan farkut ja lenkkarit, vähän niin kuin eilisen päivän työasussa, jota innostuin hieman kuvailemaan. Nämä huonot peilikuvat kyllä ärsyttää hieman, mutta kun ei ole kuvaajaakan menköön välistä. Päällä äidiltä "lainattu" paitapusero, mustat housut ja Pull&Bearin villatakki. Lenkkarit sentään vaihtui ballerinoihin töissä.

Laiskottelun jälkeen olikin aika suunnata sinne päivän tärkeimpään tapaamiseen eli poliisiasemalle Police Nationale. Siinä samalla matkalla sain ensin ihailla kaupungin kirjastoa (oikealla) ennen kuin jouduin ensin venailla pitkään poliisiaseman odotussalissa ja sen jälkeen kuvailla vielä pidempään laukun varastamisepisodia. Tiedän kyllä tasan hyvin, että mitään sieltä ei tule takaisin, mutta jospa saisi ainakin vakuutuksen korvaamaan jonkun osan kadonneista tavaroista.

Loppuilta sujuikin sitten kämppisten ja pizzan parissa rauhallisissa merkeissä ja niin vaan täytyy taas ihan liian pian takaisin töihin...Missä se rauhallinen viikonloppu taas luuraa???

4 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Toivottavasti saat vakuutuksesta edes jotain korvausta! Hyvä, että ystävät pitää huolta ja piristää mieltä :)

Stazzy kirjoitti...

Käypäs nappaamassa blogistani meemi, pääset vähän hymyilemäänkin. :)

Noora kirjoitti...

Voooi miten suloinen kesämekko! ♥

Ella B kirjoitti...

MaaMaa, joo nyt oon jo onneksi saanut vakuutusasiatkin vähän kuntoon, vaikka mikään ei tietty käy Ranskassa missään kädenkäänteessä!

Stazzy, kiitti, meinaankin saada sen tehtyä piakkoin!

Noora, ja muistuttaa kivasti kesämökin metsämansikoista:)