sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Lunta tulvillaan

No, tulihan sitä lunta lopulta tännekin! Eilen keskellä aamuyötä sain viestin kämppikseltä, joka oli ironisesti "Ranta"- nimisessä yökerhossa, että täällä sataa lunta! Tänään paisteltiin sitten lettuja ja illalla lähdin katsomaan kaverin remonttihommia heidän uudessa yrityksessä, jonka tiloja ollaan juuri hiomassa paikoilleen ennen liikkeen aukeamista. Ilta seitsemältä lumi oli pysynyt vielä näin hyvin maassa...


 Aivan onnesta muikeana liihottelin niin hyvin kuuin tuossa märässä lumessa pystyy ja mietin koto-Suomea. Täällä on ehkä vain pari astetta pakkasta, mutta lumi vaan tuo sitä jotain.

 
Vielä kun kaiken lisäksi sunnuntai-iltana useimmat ihmiset pysyvät kotonaan, oli maisema tosi rauhallinen ja oma mieli samoin.

 
Meidän "toinen" jääkaappi sai pienen lumikuorrutuksen.


Naapurikatu klo 5 aamulla ja klo 13 tänään päivällä.

 
Ratikka- ja  bussiliikenne oli tietty pysäytetty.

 
Naapurikaupan eteen oli saatu jopa pystyyn pieni lumiukko.

Ihanat maisemat.

Nyt pakko mennä, lähden katsomaan Millenium-elokuvan amerikkalaista versiota, kaikki ruotsalaiset on jo katsottu. Toivottavasti tämä viihdyttää näin sunnuntai-iltana.

4 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Ihanaa lunta! Meillä ikävä kyllä ei ole tullut lunta.. Mutta sääätiedotteissa puhutaan Siperiaa muistuttavasta kylmyydestä joka pistä nauramaan :) Oliko Amerikkalaisversio hyvä? Haluaisin tuon myös nähdä mutten dubattuna ranskaksi.

Ella B kirjoitti...

Sini, niinpä olen tosi onnellinen, pientä loskaa ja jäätä on vielä tänäänkin maassa:). Ei lopulta mentykään elokuviin vaan päädyttiin katsomaan dvd:itä kaverin luo, Vo-versio kun tuosta oli jo mennyt ja mäkin inhoan katsoa dubattuna.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kaunis kaupunki, onko tämä nyt Montpellier vai mikä? Kesällä tekisi mieli lähteä käymään Marseillessa kun Blue1 lentää Helsinki-Vantaalta sinne ensi kesänä suoria lentoja. Minkälaisia kokemuksia sulla on Marseillesta jos olet käynyt?

Ella B kirjoitti...

Anonyymi, nämä kuvat on Bordeaux'sta. Olen asunut Marseillessa pari vuotta joten jonkinlaista kokemusta löytyy ja jotain kuvia ja postauksia aiheeseen liittyen löytyy myös Marseille-tagin alta. Kannattaa käydä nyt kun Blue1 sinne lentää, kaupungista löytyy vaikka millaista tekemistä. Siellä kannattaa myös vuokrata auto ja kurvata tavattoman kauniille rannoille jotka sijaitsevat aivan lähellä Cassis-nimisen kylän tuntumassa. Jos sulla on jotain erityistä kysyttävää, laita sähköpostia niin neuvon mielelläni!