tiistai 28. helmikuuta 2012

Terapiaa

Kadonneen laukku-episodin ja sitä seuranneen paniikin jälkeen olisi voinut luulla, että rauhoitun kotiin papereita järjestelemään ja rauhoittavaa musiikkia kuuntelemaan, mutta mitä vielä. Seuraavana päivänä kävin kämppiksen työpaikalla Zarassa ja bongasin nämä ihanat kengät. Uusien avaimien teettämisen jälkeen sain puhelun kaverilta, joka lupasi tarjota viilentävän valkoviinilasillisen höyryäviä aivojani rauhoittamaan. Sen jälkeen pitikin palata töihin, mutta ajatus kengistä ei vaan millään lähtenyt...

 
Niinpä päätin erittäin järkevässä mielentilassani, että nämä kengät olisivat aivan täydellistä terapiaa laukun menettämisen aiheuttaman surun tilalle. Ainoaksi ongelmaksi jäi värin valitseminen.

Päädyin sitten lopulta mustiin, kyseltyäni hieman tärkeiltä kavereilta heidän mielipidettään ja mietittyäni, että juuri vähän aikaa sitten ostin ne toiset punaiset kengät alesta. Nämä pääsivät jo jalkaan, kun lähdin lauantaina katsastamaan uutta yökerhoa työkavereiden kanssa ja olivat muuten tosi mukavat jalassa. Jaksoin nimittäin niillä kävellä vielä samana iltana kaverini luo sellaisen melkein puolen tunnin matkan eikä yhtään sattunut jalkoihin. Eli juuri oikea terapiaostos.

Ei kommentteja: