keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Aix

En ole nyt alkuviikosta ehtinyt paljon bloggailla. Tänään saavuin kotiin 21.30 töistä, kun piti kouluttaa kesätyöläistä hommaan (sain melkein sydänkohtauksen, kun pomo ilmoitti tästä viattomasti ohimennen ja heti sen sanoi heipat...) ja rojahdin saman tien sohvalle. Ei ehtinyt edes mitään asukuvia ottaa ja kaiken lisäksi tahrasin uuden mekon heti aamukymmeneltä siivousoperaatiossa.

Tuli mieleen ettei minulla edes ole kuvia tästä kaupungista! Sen sijaan olen ollut turistina räpsimässä kuvia kauniista naapurikaupungistani Aix-en-Provence'sta ja tässä muutama.


Luin Buttermilk Bisquit'in blogista kirjoituksen kulutushysteriasta, joka sai ajattelemaan, ajattelin kirjoittaa siitä joskus kun ehtii, esim viikonloppuna...Huomenna edessä pitkä päivä, töissä viimeinen ilta/yövuoro ennen elokuista taukoa.

4 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Heips! Löysin blogisi vähän aikaa sitten googlaillessani - olen lähdössä vaihtoon juurikin Aix-en-Provenceen ja kaikki tieto ko.paikasta/alueesta otettaisiin mielellään vastaan :) Noissa kuvissa näyttää, että siellä olisi tällä hetkellä hirveän kylmä, onkohan näin? Pitänee miettiä uudelleen pakkaustekniikkaa, lähtöni on nimittäin vasta 30.8. :D

Stazzy kirjoitti...

Hih, ranskansuomalaisiin on aina kiva törmäillä blogimaailmassa. Piti ihan selailla arkistoja.
Etenkin kun itsekin pitäisi raahautua täältä susirajalta etelään ihan lähiviikkoina.


Teepäs joku semmoinen kuka-mitä-missä -postaus, niin uusikin lukija pääsee juttuun mukaan :)

Ella B kirjoitti...

Jaana,älä nyt huoli nämä on vähän vanhempia kuvia, vaikka (viime vuoden) toukokuulta kuitenkin! Tällä hetkellä sisälämpötila näyttää 28,4°C, voit vain kuvitella ulkona auringossa...Ryhdyin kollaamaan arkistostani jotain maisemakuvia, mutta ilmeisesti ne mitä luulin omaavani löytyvätkin jostain siskon tai porukoiden kamerasta...Jos sulla on jotain erityistä kysymystä voit lähettää sähkÖpostia ja voin yrittää vastata parhaani mukaan!

Stazzy,
Olen tainnutkin käydä vilkaisemassa joskus blogiasi, taitaa olla vähän taukoa tällä hetkellä? Jos oikein muistan asut jossain Alsacen alueella, olen itsekin asunut Nancyssa vuoden!
Hmm, en oikein tiedä mitä tarkoitat tällä K-M-M-postauksella? Olen aloittanut tämän blogin pidon vasta pari kuukautta sitten, hyvä kun osaan jotenkin käyttää (josta johtuu esim eräät aika karseat kuvasommitelmayritykset). En ole pitänyt tärkeänä mitenkään esitellä itseäni, eiköhän tästä pääse juttuun mukaan, kun en nyt ehdi edes postailla joka päivä.

Stazzy kirjoitti...

Hmm. Kyllä mun pääblogi on ihan aktiivinen. Muutamat muut hörpötykset ovat vähempiaktiivisia. Aina ei jaksa kuvata itseään :D Niinjoo, asuin jossain välissä Strassissa, nyt Nancyssa, ja suunta tosiaan pian Cannesiin.

Mut joo, mä olen vain utelias ihminen, musta on kiva tietää miten muut ovat päätyneet sinne minne ovat päätyneet.