Toin tänä vuonna vähän erikoisempia tuliaisia Suomesta, nimittäin kävin napsaisemassa muutamat raparperin varret takapihalla rehottavasta puskasta.
Täälläpäin äiti kerran bongasi raparperin varren paikallisen Cittarin "eksoottinen hedelmä"-osastolta, jossa makasi sulassa sovussa kaikenmaailman karambolan ja guava-hedelmien kanssa. Ajattelin siis että tuon mukanani ja teen raparperipiirakkaa monsieur'ille. Vähän ajattelin jos mun laukkua aletaan availemaan Helsinki-Vantaalla turvatarkastuksessa ja sieltä löytyykin pari kiloa raparperia...
Tämä oli jo toinen kerta kun aloitin piirakan valmistuksen, sillä ekalla kerralla tajusin, että voi olikin jo mennyt vanhaksi (taloudessa käytetään voita vain leivontaan...).
Sittenkin hämminkiä
7 vuotta sitten
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti