sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Jazz5Continents

Läheisessä Longchamps-puistossa järjestettiin tänä viikonloppuna jazz-festivaalit, jossa oli ilmeisesti jotain kuuluisiakin bändejä musisoimassa. Ainoastaan eilen illalla satuin kulkemaan siitä ohi ja hyvältä kuulosti.
Teemana oli, että musiikkia tuli kaikilta maanosilta, en nyt tiedä sitten pitikö ihan paikkaansa vai kerrottiinko paikalliseen tapaan "kalajuttuja".

Illalla palasimme ravintolasta jaloin, ratikassa oli tarkastajia eikä monsieur viitsinyt ostaa lippua. Tuli vähän sulateltua ja näimme sitten Palais Longchamp'n upeasti valaistuna ja aukio täynnä moottoripyöriä, joilla rikkaat ja sivistyneet marseillelaiset olivat kätevästi saapuneet paikalle kuuntelemaan jazz-konserttia.

Itsellä oli uuden kengät, jotka ostin täältä Zaran alesta, ei yhtään pakottanut korkkarit jalkoja vaikka aikamoisen lenkin vedin. No, lopusta alkoi vähän hinkata varvasta...

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Zarasta taitaa saada aika laadukkaita kenkiä, kun positiivista kommenttia kuulee tosi monilta. Itse löysin pari päivää sitten Zarasta ihanat korkkarit, mutta niissä oli liikaa korkoa mulle.. Minä kun en osaa oikeen korkkareilla (ainakaan korkeilla!) kävellä.

Ella B kirjoitti...

Tämä on kyllä ihan eka kerta kun olen ostanut korkkarit kyseisestä paikasta, taitaa kaapista löytyä ballerinat ja sandaalit ennestään, joista sandaalit kyllä kului aika puhki yhden kesän aikana.