sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Kävin Jyväskylässä

Saavuin Jyväskylään illalla, ja reissun nähtävyyssaldo taisi jäädä aika pieneksi. Kävimme terassilla nauttimassa ihanasta auringonpaisteesta, karkkikaupassa ja sitten tarkastamassa yöelämän.
Seuraavana päivänä teimme pienen kierroksen keskustassa ennen junalle menoa. Olisin halunnut tsekata Gina Tricot'n, sillä en ole ikinä ennen käynyt kyseisessä kaupassa, mutta siinä vaiheessa hikiset sisätilat ja pukukopit ei oikein tehnyt mieli.

Alkuillasta turistiin tyttöjenjuttuja ja tutustuin siskon poikaystävän suosittelemaan juomaan: karpalolonkero, hyvää oli.


Mentiin Giglin Marliin ja oli niin lämmin että uskalsin laittaa mekon päälle. Piti silti laittaa vähän lämmikettä (uuden ale-)hupparin muodossa.


Mentiin aluksi kattoterassille, jonne mun oli ihan pakko päästä. Täällä etelä-Ranskassa on diskoteekkejä, joissa on avoin katto, eli voit bailata ulkoilmassa, jonne olen aina halunnut mennä, mutten koskaan ole saanut aikaiseksi, siksi mulla taisi olla vähän pakkomielle tähän kattoterassiin. Lisäksi oli aivan uskomatonta, että puolen yön jälkeen oli vieläkin näin valoisaa!

Lopulta siirryttiin sisätiloihin tervasnapsien pariin, kun katto meni kiinni. Harmi, olisin mielelläni jäänyt nauttimaan Suomen yöttömästä yöstä!

Ei kommentteja: