perjantai 24. syyskuuta 2010

Blog award & 7 salaisuutta

Sain joskus vähän aikaa sitten Airellelta tunnustuksen ja kiitos siitä! Tämän julkaiseminen taisi hieman jäädä kaikessa lomahässäkässä, mutta nytpä se tulee kaikkien nähtäville ihan bloginkin puolella.


Tähän ihanaan tunnustukseen sisältyy 7 (uuden) asian paljastaminen itsestäni ja tässä vihdoin tulee:

- En tykkää nukkua täysin pimeässä, pikemminkin valoisassa. Minua ei esimerkiksi häiritse nukkua kesällä Suomessa ainoastaan sälekaihtimet kiinni ja toivoisin että voisin herätä joka aamu auringon kanssa.

- Herään usein yöllä juomaan jonka takia minulla pitää aina olla vesilasi yöpöydällä. Samalla tsekkaan aina kellonajan.

- Olen viimeksi käynyt parturissa maaliskuussa jolloin laitoin vaaleita raitoja. Väliajalla olen leikannut itse hiukseni ja kaveri auttanut takatukan kanssa.

- Osaan kirjoittaa nimeni arabiaksi.

- Suomikavereiden lisäksi paras ystäväni on saksalainen ja asuu siis nykyään Saksassa. Meidän kaukosuhde näyttää kestävän hamaan tulevaisuuteen. Seuraavaa tapaamista suunnitellaan aina hartaasti, vaikka välissä saattaisi vierähtää vuosikin.

- Seitsemän Ranskan vuoden aikana olen muuttanut ja vaihtanut asuntoa 12 kertaa. Tähän en laske niitä kertoja kun olen tullut kesäksi takaisin asumaan samaan kämppään Monsieurin luo.

- Ostan joka kuukausi englantilaisen Glamour-lehden. Joskus myös ranskalaisen version, mutta en tykkää siitä niin paljoa. Teksti on liian "ranskalaisvivahteista", joka ei ilmeisesti iske minuun samalla lailla kuin englantilainen rentous.

Seuraamani blogit ovat tainneet jo suurimmaksi osaksi saada tämän, annan nyt tällä kertaa blogille Dance for Fashion, jonne klikkailen harva se päivä.

2 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Kivoja faktoja :)
Tuosta vesilasista yöpöydällä tuli mieleen vanha blondivitsi:
-Tiedätkö miksi blondilla on sekä täysi että tyhjä vesilasi yöpöydällä?
> No siltä varalta että sillä ei olekaan jano kun herää yöllä...

;)

Ella B kirjoitti...

MaaMaa, haha tykkään paljon blondivitseistä, niin lyhyitä ja hauskoja:)