keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Kanarianlintu

En voi uskoa että olen vielä suunnittelemassa jotain rantareissua viikonlopuksi, kun täällä alkaa olla jo niin kylmä. TV:n säätiedotuskin osaa kertoa joka päivä kuinka lämpötilat on "kauteen nähden liian alhaisia" ja myrskyvaroituksia on jaettu melkein koko tämän eteläisen Ranskan alueella. Näin uutisista kuinka entisen kotikaupungin lähistöllä sijaitsevassa kylässä tulvat olivat nousseet polven korkuiseksi ja siellä ihmiset kahlasi kuin Venetsian St. Markuksen torilla konsanaan.

Niinpä kokeilin tänään H&M:n kirkkaan keltaista pikkutakkia, jota en ole ikinä ennen osannut enkä uskaltanut laittaa päälle. No, onneksi laitoin, sillä erittäin kirkas väri sai kommenttia ihan jokaiselta kollegalta. Ensimmäinen: "C'est quoi cette veste?!?" "Mikä takki tuo on?!?". Nauroin ihan vääränä, mutta niinpä kanarianlintu (kuten Monsieur takin nimesi) toi auringonpaistetta päivään.

Olen yrittänyt lajitella Kreetan kuvia, mutta niitä on odotetusti taas kerran monta sataa eikä tietokoneeni ohjelma toimi oikein täydellisesti eli kuvia voidaan odotella vielä hetken.

6 kommenttia:

Sara Louise kirjoitti...

Love the yellow jacket! Lovely and bright for autumn :-)

Maria kirjoitti...

Ihana asu, tuo takki on just kivan värikäs ja erilainen! Voi mikä rusketuskin sulla, näytät upealta! :)

Ella B kirjoitti...

Sara Louise, thanks, bright and sunny is excactly what i'm looking for...:)

Maria, onhan se kivan värinen mutta tosi vaikea yhdisteltävä värinsä ja hihanpituudensa takia. Kiitos, kyllä sitä väriä tarttuu aivan huomaamatta(kin)kun nukkuu teltassa ja on ulkona auringossa jo kahdeksalta aamulla jolloin aurinko alkaa lämmittää telttaa saunaksi.

Sini kirjoitti...

Ihana asu! Takki sopii sinulle todella hyvin :)

Itse en osaa suunnitella mitään auringonottoreissuja, mielessä siintää päivä vuoristossa pipo päässä! Rakastan syksyä ja talvea, ehkä enemmän kuin kesää ;)

Essie kirjoitti...

Just ihana toi takki! Sopii sulle tosi hyvin (Emmikin sano), monelle ei sopis ;) Täälläkin alkaa olla jo aika hyytvä tämä ilmasto.

Ella B kirjoitti...

Kiitos Sini! Virkistavää nähdä joku joka tykkää enemmän syksystä ja talvesta. Tuntuu että ruikutan varmaan joka kerta täällä kuinka kesä on jo ohi ja se on niin karseaa. Minä kyllä suunnittelen auringonottoreissuja, mutta ei se rannalla loikoilu ole ihan pääosassa. Aina on vaan niin kivaa löytää suojaisa poukama jossa on vähän ihmisiä, puhdas kirkas vesi ja kivikkoista (vaikka sinne onkin tosi hankala lyllertää) niin että näkyy mahdollisimman paljon kaloja!

Esu, kiva kun sanoit noin, voin kyllä kuvitella että Emmi tykkää näin kirkkaasta väristä;)Mäkin tykkään tuosta väristä juurikin!