maanantai 13. syyskuuta 2010

Täydellinen päivä

Minulla oli jostain tuntemattomasta syystä hyvää onnea ja pomo oli laittanut minut kolmenpäivän viikonlopulle, joka on tosi harvinaista kun meidän liike on auki 6 päivää viikossa. Viikonloppu hurahti ohi ja tänään, epätavallisena maanantaina olikin aivan täydellinen päivä. Laiskottelin aamulla, otin vähän aurinkoa parvekkeella ja lähdin kaupungille. Tapasin kauppojen kiertelyn lomassa sattumalta entisen lempityökaverin, jota en ole nähnyt vuoteen. Istuttiin tunniksi juttelemaan ja eräs toinen kaveri löysi meidät ihan yhtä sattumalta. Täydellistä.


Päällä syksyisen ruskeaa. Näitä ballerinoja en ole usein käyttänyt, sillä ne ovat halpatuotantoa ja sen kyllä huomaa. Kengät ovat siis suoraan sanoen muovia ja sen takia jalat alkavat äkkiä hiostua epämukavasti ja haista. Viime syksynä sain jonkun hairahduksen ja ajttelin, että miksi aina ostan kalliimpia kenkiä jos kerta samanlaisia saa halvemmallakin. No, juurikin tämän takia. Tämän tapauksen jälkeen halpa massakulutus joutui uudelleen rojukoppaan ja olen palannut kaidalle polulle ja ympäristöystävällisempään kuluttamiseen (ja sen välttämiseen).

Nautin lounaaksi jotain syntisen hyvää: reissumiestä, ketsuppia, tomaattia ja paljon juustoa.


Kokeilin ihania mekkoja ja päätin, että sitten kun olen rikas bisnesnainen pukeudun ainoastaan hameisiin ja mekkoihin. Ja joskus farkkuihin. Ja joskus huppareihin.


Ostin vähän lehtiä ajan kuluksi. Pian alkaa kaupoissa vuosittaiset viinimarkkinat eli Foires aux vins, joista ajattelin lukaista pieniä vinkkejä ennen kuin voisin sijoittaa muutamat pennit johonkin (toivottavasti) hyvään viiniin.


Löysin Mangosta ihanan villapaidan. Rusetti on tosi kaunis, mutta en paita on aika ohut. Ehkä melkein liikaakin. Pitää vielä pohdiskella.

Löysin muotiliitteestä jotakin joka miellyttää itseäni kovasti tällä kaudella: viitta. Olen ollut hulluna viittoihin jo monta vuotta, ensimmäisen viittamaisen takin ostin jo syksyllä 2006 Gapista. Nyt sitä voi taas käyttää ja bongata ehkä uudenkin...

2 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

hyvä, että kerrot, mikä on muodissa, mä kun en enää seuraa naistenlehtiä. mulla olisi jossain varastossa ihan oikea berberiviitta, pitäisikin etsiä se esille syksyksi, jos se kerran on muotia!
hyvä että joskus on niitäkin päiviä, jolloin kaikki menee nappiin. se vähän tasapainoittaa niitä päiviä, kun taas kaikki menee pieleen, vai mitä?

Ella B kirjoitti...

Airelle, joo nyt voi kaivaa viitat esille jos on päässyt hautautumaan. Sillai on ihan viimeisemmässä trendissä kiinni! Joo onneksi oli edes eilen hyvä mieli, tänään on taas kaikki asiat huonolla laidalla...