Tästä näyttää tulevan pienimuotoinen "viiniblogi". Tässä seuraa nyt päiväni ohjelma.
Viinikellarissa on 4 isoa betonitonkkaa eli cuves, joissa rypäleet lilluu mehussaan. Sieltä ne juoksutetaan saaviin, josta ne pumpataan pumpulla takaisin yläkertaan ja suoraan rypäleiden päälle. Tällä lailla ne saa enemmän happea ja käymisprosessi vähän kiihtyy jne. Ei enempää teknistä puhutta! Ylläolevassa kuvassa pomo sanoi, että ota nyt se letku käteen ettei kaikki ajattele että sä vaan löhöilet täällä...
Tässä vähän viinitarhaa, jossa käyn sitten pausseilla kiertelemässä...
Huomaa oikealla ja vasemmalla puolella sijaitsevien viiniköynnösten kokoero! Perällä olevat on aika jättimäisen korkeita.
Aamukahvit voi nauttia "terassilla".
Ja kahvi valmistetaan keittimellä, joka kytketään generaattoriin, sillä tilalla ei ole vielä(kään) sähköä, eli ei siis juoksevaa vettä eikä valoa...
Tässä La Balsan viinikellari ja päivän lounaspaikkamme siinä ihan oviaukolla. Yhteistuumin iskettiin tänään pöytä siihen niin päästiin kunnolla aurinkoon. Ruokatunti kestääkin neljään asti, joten olen aikalailla edennyt kirjassani ja melkein polttanut olkapäät!
Huomaa oikealla ja vasemmalla puolella sijaitsevien viiniköynnösten kokoero! Perällä olevat on aika jättimäisen korkeita.
Aamukahvit voi nauttia "terassilla".
Ja kahvi valmistetaan keittimellä, joka kytketään generaattoriin, sillä tilalla ei ole vielä(kään) sähköä, eli ei siis juoksevaa vettä eikä valoa...
Tässä La Balsan viinikellari ja päivän lounaspaikkamme siinä ihan oviaukolla. Yhteistuumin iskettiin tänään pöytä siihen niin päästiin kunnolla aurinkoon. Ruokatunti kestääkin neljään asti, joten olen aikalailla edennyt kirjassani ja melkein polttanut olkapäät!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti