lauantai 10. huhtikuuta 2010

Viini vieköön

Olen siis takaisin Ranskassa! Heti seuraavana päivänä menin töihin ja tajusin, että eipä minua edes kovasti väsyttänyt, vaikka Madrid rosvosi yön kellon siellä vaihtuessa yhdestä seitsemään aamulla. Tuntuu, että tosi helposti olen selvinnyt aikaerosta eikä se ole oikeastaan yhtään sotkenut rytmiäkään.

Olisin kyllä mielelläni jäänyt paljon pidemmäksi aikaa. Tuntuu jotenkin tylsältä olla taas takaisin samoissa kuviossa. Nyt pitäisi sitten hoitaa kaikenlaisia paperihommia ja varata aika hammaslääkärille...

Tein varmaan uuden ennätykseni matkalaukun painon kanssa ja kävin tuhlaamassa viimeiset pesot tietysti paikallisiin viineihin.


Ventus on sekoitus eri rypäleitä ja sen on valmistanut iso patagonialainen bodega Fin del mundo. Meillä oli tarkoitus käydä siellä visiitillä, nyyh, tänä viikonloppuna, mutta nyt täytyy käydä joku toinen kerta...Oikealla Mendozasta Santa Julia-viini, joka on tehty syrah-rypälelajikkeesta ja on luonnonmukaisesti valmistettu.


Madridin lentokentältä ostin tämän Riojan viinin, en tiedä yhtään millaista on. Oikealla kolmas argentiinalainen viini Patagoniasta, joka on valmistettu Argentiinan tunnetuimmasta rypälelajikkeesta malbec'sta, josta olen itse alkanut tykätä aikalailla.

Nyt näitä voi sitten alkaa korkata, josko maistuisi Ranskan maalla ihan yhtä hyvältä!

3 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

kiitos jutuista argentiinasta, vaikken olekaan ehtinyt kommentoimaan ja tervetuloa takaisin ranskan kamaralle!

Ella B kirjoitti...

Kiitos, hyvin pääsinkin perille. Juttuja on tallessa vielä vaikka kuinka paljon ja kuvia arkistossa sadoittain :)

Ansku kirjoitti...

Vastavierailulla! Ja hei, täällähän on viinijuttuja, jes!!