tiistai 27. huhtikuuta 2010

Unelmakengät

Heräsin maanantaiaamuna kurkku kipeänä ja sitten nousikin kuume. Tämä kaikki tuli aivan yllättäen, vaikka tuntuu etten ole mitenkään vähisä vaatteissa kulkenutkaan. Tätä ollaan nyt yritetty parannella pari päivää ja ärsyttävintä on että tällä viikolla olisi ollut tiedossa töitäkin (joista maksetaan palkkaa). Huomenna on vielä lepopäivä ja sitten raahaudun kodista ulkosalle.


Lauantaina vietin siis oikein perinteistä ranskalaista lauantaipäivää eli koko päivä shoppaillen! En ostanut muuta kirjaimellisesti uutta kuin nämä ihanat kengät Zarasta. Ja kävin käyttämässä lahjakorttini kosmetiikkakaupassa.

Näin nämä kengät ensimmäistä kertaa Madridin lentokentällä muutama viikko sitten. Silloin aamuseitsemältä kaikkien pakaasien kanssa en oikein jaksanut hirveästi kokeilla juttuja, mutta näitä kenkiä koitin ja tajusin jo silloin kuinka ne onkaan mukavat. Ajattelin sitten ostaa ne Ranskasta, jos vielä mieli tekee ja kun pääsin takaisin Ranskaan, päätinkin että nuo minä haluan.

Ja tietysti silloin niitä ei lähi-Zarassa ollutkaan! Piti käydä toisessa liikkeessä ja kysyä vielä oikeata kokoakin, kunnes sain ostettua kaunokaiset. Nämä on oikeasti kaikista mukavimmat korkkarit jalassa ikinä. Harmi vaan että niistä piti nyt maksaa 10e enemmän kuin Espanjassa...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat! Ostin samantyyppiset sandaalit myös Zarasta, mutta mustina.
Nuo siniset ovat kyllä ihan täydellisen sävyiset!:) Täytyy hipsiä Zaraan uudestaan. Jaiks:)

Burlesque kirjoitti...

upeat :) me wants too!

Ella B kirjoitti...

Très chic, oikeastaan olin ajatellut että mustana olisivat paremmat, kun vähän helpompi yhdistellä kuin tuollaisena sinisenä! Sanojasi lainatakseni, täytyy hipsiä Zaraan uudestaan:).

Burlesque, niin munkin mielestä haha! Sinne vaan etsimään lähimpään Zaraan.