lauantai 24. huhtikuuta 2010

Vintage beibi

Kuulin viime viikolla radiosta, että tänä viikonloppuna Marseillessa olisi taas Massilia Vintage-messut 7:ttä kertaa. Olen käynyt siellä jo kahtena edellisenä vuonna ja vaikka viime vuosi oli erityisen nuiva, päätin että siellä voisi käydä. Siellä siis on nimensä mukaisesti vanhojen vaatteiden ja designin myyjiä. Kaikki oli tosi kaunista ja retroa!


Heti sisäänastuessani alkoi näyttää lupaavalta, kun näin seinällisen ihania kenkiä.


Minulla on melkein samanlainen ajokki, mutta vähän uudemman mallisena ja punaisena. Sitä on vaan vähän turhan hankala käynnistää niin ei ole tullut käytettyä.


Monsieur on ihastunut vanhoihin huonekaluihin ja paasasi jostain lampusta, mutta joka olisi maksanut jotain 400e...jäi sinne odottamaan jotain toista ostajaa.


Olisi ehkä pitänytkin ostaa nämä aurinkolasit! Eikö tämä nyt ole taas muotia?


Ihastuin ikihyviksi tähän ihanaan valkoiseen paljettiunelmaan. Ongelma oli vain, että se maksoi 80e ja painoi ainakin tonnin. Olisi silti niin kaunis...Päädyin lopulta ostamaan erään toisen valkoisen mekon tästä kojusta ja...


...tämän kukkamekon. Monsieur ei ollut oikein vakuuttunut kummastakaan, mutta lopulta kotona tunnusti, että onhan ne ihan nättejä ja sopii sulle (kuten kunnon miehen kuuluu sanoa).


Tällä kertaa en ostanut ainuitakaan kenkiä, vaikka vähän niin kuin eniten niiden takia tänne lähdin. Jossain paikoissa myytiin vain merkkituotteita, jotka vielä vanhanakin oli kalliita. Chanelin kengät 90e.


Tässä bloggarin päivän asu. Tykkään kovasti tästä paidasta!


Oltiin matkassa kaupunkipyörillä, jotka on mielestäni yhtä helvettiä. Joko asemat on aivan tyhjänä pyöristä, kuten yllä, tai sitten niin täynnä, että kohteeseen saapuessa sitä pyörää ei enää saakaan palautettua. Kuten meille kävi tälläkin kertaa. Piti sitten parkkeerata toiselle asemalle 10min kävelymatkan päähän.


Ja tietysti kun niitä pyöriä on enää vain kaksi jäljellä, kuin kohtalon ivaa, toisessa on rengas tyhjänä...Jotain tällaista tapahtuu joka kerta, kun olen yrittänyt vuokrata kaupunkipyörää. Eli parempi vaan saastuttaa autossa tai sulloutua saunanlämpöiseen metroon.

2 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

tuonne mäkin haluaisin joku kerta. mutta kun on tuo remontti menossa... hyvää viikonloppua!

Ella B kirjoitti...

Joo, on ihan kiva ja näyttävä tapahtuma, mutta kaikki ostokset on aika kalliita verrattuna "tavallisiin" ulkoilmakirppareihin, joista toisaalta löytyy sitten vähän mitä sattuu. Onnistunutta remppaa!