sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Tahroja paidalla

Olen tarttunut innoissani viininvalmistukseen. Sitävastoin en ensimmäisenä päivänä ihan tajunnut mitä tämä toiminta pitäisi sisällään ja laitoin päällä harmaan paidan jonkun tumman sijasta. Siitä seurasi siis urani ja elämäni ensimmäiset viinitahrat paidassani. Jep, olin siellä ylhäällä ruiskuttamassa viiniä takaisin tankkiinsa ja vähän muuallekin (kuten kuvasta jotenkin näkyy).Pian tulee taas uusia uutisia, sillä viinin sijaan omistussuhteet ovat muuttuneet viinietikaksi ja edessä on aika dramaattinen paluu Ranskaan melkein viikkoa odotettua enemmin. Silti, on ollut hauskaa ja ikimuistoinen kokemus, en vaihtaisi mitään pois.
Tänä iltana tai huomenna paluu takaisin Buenos Airesiin, jossa oleskelen vielä muutaman päivän nauttiakseni Argentiinan lämpöisestä ilmasta ja hyvästä seurasta.

3 kommenttia:

Mikri kirjoitti...

Kurjaa, että reissu loppuu ennen aikojaan ja saa etikkaisen sivumaun. Kuvista ja teksteistä päätellen olet silti saanut aivan mahtavan elämyksen, johon ei monelle tarjoudu mahdollisuutta. Nauti lämmöstä vielä viimeiset päivät ja tervetuloa sen jälkeen takaisin Ranskaan. Toivon mukaan täälläkin kelit lämpenevät pian, vaikka tänään ei ilma siltä vaikuttanutkaan...

Airelle kirjoitti...

harmi, jos reissun loppu meni etikaksi, mutta mukavaa sinulla näyttää silti olleen ja reportaasisi antoi hingun päästä Argentiinaan. hyvää paluumatkaa!

Ella B kirjoitti...

Joo, olisin mielelläni jäänyt vielä vähäksi aikaa, mutta lopulta kyse nyt onkin vain muutamista päivistä. Ja katsotaan miten loppuselvittelyissä käy.