torstai 24. kesäkuuta 2010

Kukkii

En sitten ehtinytkään eilen postata kengistä. No, tässä tulee!


Eilisen asu oli taas sama valkoinen mekko. Mekot on kyllä niin helppoja, aamulla kun on tosi kiire, täytyy vaan heittää yksi vaatekappale päälle ja se on siinä. Ei tarvitse ryhtyä miettimään että minkäs yläosan laittaisi tämän hameen kanssa. Ja mekon kanssa uudet kengät!


Ostin nämä vihdoin Montpellieristä (ainoa ostos) ja olin jo kuolannut näitä Marseillen liikkeessä. Kyseessä on rakastamaani Minellin kokoelmaa. Olen nyt laittanut ne kaksi päivää putkessa töihin ja ovat aivan ihanat. Jalkoja ei pakota melkein yhtään. Tuntuu hassulta laittaa taas ballerinat.
Tämä oli myös merkkipaalu muussa merkityksessä, sillä kyseessä oli viimeinen ostos ennen Kreetan matkaa (miinus Suomen ale-myynnit). Nyt on tili tyhjätty ja voi odotella sitä hetkeä, kun pääsee taas töihin. Onneksi on siinä välissä kivoja lomahetkiä.

4 kommenttia:

Cherry kirjoitti...

Oot niin UPEA!!! Mahtava tuo mekko ja rusketus, tietysti myös kengät, vau!! Kaunis <3

KitKat AKA Katz kirjoitti...

Mielettoman ihan asu! Kokeilin juuri yksi paiva kaupassa noita wedge-korollisia kenkia ja olin aivan allikalla lyoty miten mukavat ne on jalassa ja helppo kavella ja pituutta tulee vimmatusti lisaa (vaikka aikamoinen amazooni minusta siina vaiheessa tuleekin). Voisi vaikka toissa pitaa koko paivan.

Essie kirjoitti...

Oi Minelli! Jos tulisin Ranskaan taas joskus niin vois käydä Minellillä ostamassa jokku ihanat kengät, just jokku tommoset kukkaset :)

Ella B kirjoitti...

Cherry KIITOS, kylläpäs piristi noin ihanat sanat!

Katz, mulle kavi just samoin! Siis nuo on aivan ällistyttävän mukavat, just yksi päivä kävelin niillä monta tuntia töissä eikä yhtään alkanut pakottaa jalkoja.

Essie, meinaat ehkä kokeilla näitä...;) Menen just huomenaamulla klo 8 aamulla venailemaan sinne Minellin oven taakse alelöytöjen perässä. Ehtii sitten vielä töihinkin ihan hyvin.