torstai 17. kesäkuuta 2010

Myrskyn jälkeen

Olen taas ollut koiravahdissa ja tänä iltana on tärkeää tekemistä nimittäin vahdata jalkapalloa tv:stä. Monsieur ilmoitti ensin, että katsotaan kaikki Ranskan pelit ja sittemmin on pitänyt katsoa muutkin pelit, että voitaisiin "verrata". No, valitettavasti Ranskan joukkue on nykyisessä joukkoonpanossa aivan surkea ja se pelaakin nyt mitä luultavasti viimeistä peliään.

Eilen tuli aivan mieleen Suomen kesä, oli jotain 15 astetta lämmintä ja suorassa auringossakin istuessa kylmä tuuli nosti hiuskarvat pystyyn ja piti heittää hupparia päälle. Katsokaa nyt, minulla on vielä kesäkuussa farkut! Nuo on muuten aivan luottofarkut, ostettu Benettonilta jollain kahdellakymppiä 4-5 vuotta sitten. Ja mahtuu vieläkin...

Tässä vähän behind the scenes-kuvia. Pikku koiruli jaksoi vipeltää ympärillä.Ja sitten voi nauttia lasillisen viiniä kirjaa lukien ilta-auringossa. Sain muuten päätökseen sen Time Traveler's wife, se oli aivan ihana. Latasen heti netistä myös elokuvaversion, vaikka eihän ne elokuvat yleensä vedä vertoja kirjalle.


Oli pakko laittaa vielä parit söpöt kuvat hoitokoirista.

PS. Nyt ne ranskalaiset häviää tosi nololla tavalla 0-2 ja järkkäsivät vielä itse toisen maalin, antamalla meksikolaisille rangaistuspotkun. Kahden pelin jälkeen Ranska tippuu jo heti alkuunsa MM-kisoista.

3 kommenttia:

Cherry kirjoitti...

Oottepa sitten söpöjä! Vilmuska lähettelee heilutuksia :)

Kiitos kirjavinkistä, menee listalle :) En ole onneks nähnyt vielä leffaakaan!

MaaMaa kirjoitti...

Kivoja kuvia ja söpönen koira! <3

Mä olen lukenut Time Traveller's Wife myös jokunen vuosi sitten ja tykkäsin tosi paljon! Upeaa mielikuvitusta herättävää kirjoitusta ja hyvä tarina, joka välillä menee sopivast vähän "yli" ;)

Ella B kirjoitti...

Cherry, samoin terveisiä, teidän Vilma on myös söpö, olen alkanut tykkätä tällaisista pikkukoirista:)

MaaMaa, Olen ihan samaa mieltä kirjasta! Lopussa tietty tosi surullinen. Haluaisin katsoa elokuvan vähän niin kuin kirjan "jatkumoksi", kun hahmot oli niin ihania.