maanantai 28. kesäkuuta 2010

Takaisin kaupungissa

Tietenkin viikonloppu meni aivan liian nopeaa. Sunnuntaiaamuna vähän kismitti lähteä ajelemaan jo kahdeksalta aamulla muiden vielä kuorsatessa menemään. Mukana matkassa oli kolme pariskuntaa ja yksi söpö vauva. Yllättäen ainakin puolet kuvista olikin siis vauvelista...Tässä parhaita paloja ja aikalailla viikonloppu kuvina.


Lauantaina käytiin ostamassa mökkieväät Uzésin markkinoilta. Siellä olikin tarjolla vaikka mitä ja kaupunkikin oli tosi nätti. Kävin myöhemmin tsekkaamassa keskusaukion myös tyhjillään. Oli aika lailla hiljaisempi...

Ostettiin muunmuassa kaikenmaailman aperitiivivärkkeitä. Olisin halunnut kaikkea mitä tästä kojusta löytyi. Minä halusin välttämättä valkosipuli-chilioliiveja, tavallisia valkosipuli oliiveja, marinoituja artisokkia ja viinilehden kääryleitä. Viimeisenä iltana söin vähän liikaa valkosipulipainotteista...

Löysin myös aika kivan hatun, joka jopa sopikin aika lailla pieneen päähäni. En silti siinä hetkessä tajunnut ostaa, mutta kuvaa katsellessa tuli mieleen, että ehkä hattu sopisi myös minulle.

Päivällä istuttiin varjossa lukemassa lehtiä ja huokailtiin kuumuudesta. Iltapäivällä muut lähtivät pienelle siestalle ja minä kävin viereisen joen rannassa uimassa. Jokivesi oli kyllä aika viileää, mutta siinä vaiheessa kun hiki valui rannalla lojumisen johdosta selkää pitkin, oli se ihanan virkistävää.


Päällä lauantaina. Keskellä näkyy uudet esparilles-kengät jotka ostin markkinoilta. Halusin ensiksi valkoiset, mutta kun myyjä kaivoi sattumanvarassa tummansiniset kokoa varten sovitettavaksi, ihastuinkin niihin. Ja oli vain 6€, siis melkein kuin aleostos!


Beibikin kai välillä aurinkolasit sovitettavaksi ja auringonsuojaksi.


Aperitiiviksi nautittiin tietenkin paikallista, virkistävää pastista. Ja oltiin kaikki yksimielisesti Ricard-heimossa. Tietysti myös viiniä tuli nautituksi, kuvasinkin jopa kaikki pullot, mutta nyt pitäisi vielä jaksaa ne laittaa esille kommenttien kera.Kotoa löytyy Ricard joka koosta.

Ja illalla piti tietysti käydä hakemassa pizzat ja käydä näin ollen tsekkaamassa vähän jalkapalloa. Kuten kunnon mökissä konsanaan, sielläkään ei ollut tv:tä ja ihan hyvä niin. Nyt olo tuntuu, hmm, levänneeltä joskin vähän univelkaiselta ja luonnossa rauhoittuneelta. Oli kiva olla vähänkin aikaa kaupungin ulottumattomissa.

Ei kommentteja: