perjantai 25. kesäkuuta 2010

Juhannus

Minäkin starttaan pian "juhannuksen" viettoon! On se kumma, että vähään aikaan ei ole mitään erikoista tekemistä ja sitten yhtäkkiä kaikki tapahtumat osuvatkin samalle viikonlopulle. Lähdetään kaverin "mökille" eli loma-asunnolle, joka sijaitsee jossain Pont du Gardin lähimaastossa. Valitettavasta olen lupautunut jo aikoja sitten töihin sunnuntaiksi, menen nimittäin viinitilan viinejä maistattelemaan Rognesin viinimessuille.

Niinpä lähden ajelemaan sieltä mökiltä takaisin kotiin yksikseni jo lauantaina. Ja mitä kuulinkaan mainostettavan radiossa? Toisia viinimessuja, La fête des vignerons des Baux, Saint Rémy de Provencessa, jonne olisin halunnut mennä jo toukokuussa. Silloin ne oli peruttu ylenmääräisen sateen takia, ja siirretty täksi lauantaiksi. Nyt täytyy kai sitten valitettavasti skipata nämä markkinat.


Juhannusevääksi lähtee pari pullollista viiniä. Toivottavasti muut tuo ruokaa...Tuota oikeanpuoleista testailin ihan vähän aikaa sitten ja ostin sitä nyt myös kotiin, viinikellariin laitettavaksi. Vasemman puoleinen on uusi tuttavuus, kerron sitten miltä maistui.


Kävin tänään lounasaikaan kaupungilla. En onneksi käynyt kaupoilla, olisi varmaan muuten löytynyt taas vaikka mitä.

Sitä vastoin en voinut vastustaa upouudessa Starbucksissa käymistä. Tämä pienin jääkahvi maksoi 4,55€! En kyllä taida palata, oli sen verran kallista. Kahvia koko pötissä oli varmaan vaan sen pienen espressokupposen verran ja ainakin puolet sokeria, niin makoista oli. Oikeastaan tämä oli kuin jäätelöä, lisäsin vielä vähän kanelia, ja hyvää tuli. Sen jälkeen ei enää tosin ollut yhtään nälkä.

Lähdenkin tästä pakkailemaan, viikonlopun tunnelmia luvassa ensi viikolla!

Ei kommentteja: