tiistai 1. kesäkuuta 2010

Ylläri

Viime aikoina olen ollut vähän väsynyt ja kaiken lisäksi eilen oli viimeinen päivä kun sain laitettua piilarit. Tänään silmät oli taas vaihteeksi vähän punaiset ja piti kaivaa esiin silmälasit. En tiedä onko kyseessä joku silmätulehdus vai allerginen reaktio.


Tässä eilisen asua. Välillä menee myös hermo siihen, että tämä koiran ilma ei millään lopu. Tänään juuri tajusin että on jo kesäkuu, enkä ole kertaakaan ollut rannalla makailemassa ja lukemassa kirjaa ihan rauhassa.

Koska täällä tuulee nykypäivinä niin hirveästi, eilen oli päällä oikein farkkutakki ja huivi, niin viileää saattaa olla.

Ja sitten tämän päivän ylläri! Postista tuli nimittäin jo hetken odotettu paketti, johon äiti oli tietysti oikean tarkoituksen lisäksi laittanut jotain suomalaista... Yksi patukka on jo hävinnyt parempiin suihin!

6 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Oi, oon kade paketista! Mutta viikon paasta oon matkalla suomeen, joten enkohan ma kesta! :)

Ella B kirjoitti...

Nämä pakettilahjat on aina niin ihania! Mutta parempi päästä ihan oikeasti paikan päälle ja sinne herkuttelemaan:)

RagDoll kirjoitti...

Kannattaa kokeilla ihan tavallisia silmätippoja (sellaisia jotka sopii myös piilolinssien kanssa käytettäviksi), niistä usein apua heti kun punaisuutta ilmenee. =) Monesti se ei siitä sitten pahemmaksi menekkään, kun tunnollisesti tippoja tiputtelee.

On muuten nätti mekko ja ihanan ruskettuneet sääret! =)

Ella B kirjoitti...

RagDoll, nyt olen tosiaan tippoja laittanut ja alkaa mennä onneksi ohi. Kiitos, mutta säärien ruskettuneisuus johtuu jostain valotuksesta tai muusta, sillä ei ne luonnossa noin ruskeat ole tosiaankaan. Itsekin olen jo katsellut, että näyttääpääs päivettyneeltä...

Cherry kirjoitti...

Voi vitsi, että tykkään näistä sun asuista! Niin raikkaita ja kauniita :) Niin ja sinä myös tietenkin!

Ella B kirjoitti...

Cherry, kiitos, olen näköjään tänä kesänä aivan hullaantunut kaikesta vaaleasta ja nudesta. Harmi vaan, että sotken kaikki vaaleat asut usein alta aikayksikön:)