lauantai 5. kesäkuuta 2010

Haalari

Olen lopulta aivan hullaantunut näistä haalareista! En oikein osaa päättää tulisiko tällaiselle käyttöä (ja missä??) vai onko tämä ilmiö vaan joku muotijuttu. Ja toisaalta, että vaikka se näyttää hyvältä muiden päällä, miltä se näyttäisi minun päällä. Ja miten sillä voi mennä vessaan?


Päädyin lopulta Asoksen sivuilla taas katselemaan myös heidän valikoimaansa. Ja siellähän niitä olikin! Ensiksi bongailin ihan näitä klassisempia malleja ja värejä...


Joista päädyin aina vaan hurjimpiin kuviohin. Erityisesti tykkäisin tuollaisesta lyhyestä, mutta niitä en ole nähnyt oikein missään. Siitä tämä villitys on oikeastaan lähtöisin, kun jo maaliskuussa näin (englantilaisella) kaverilla tällaisen ihanan lyhyen haalarin.

No, nyt löysin jotain oikein miellyttävää Zarasta! Nimittäin punaisen kukallisen haalarin. Tämä kuulosta aika rajulta ihan omaankin korvaan, mutta tykkään siitä hirveästi. Monsieurin mielestä se näyttää ihan pyjamalta. Valitettavasti puntin sauma on rikki, jota en kaupassa huomannut, ja kun yritin käydä vaihtamassa, ei niitä enää ollutkaan. Eli nyt pitää tehdä pieni Zara-rundi tai alkaa neulomaan ihan itse.

2 kommenttia:

Essie kirjoitti...

Aah! Ihania noi haalarit. Varsinkin noi kaikista ensimmäisimmät! Mäki haluaisin tollaset, muttei mistään löydy tuonkaltaisia! Enkä välttämättä haluaisi sellaisia haaremityyppisiä.

Ella B kirjoitti...

Eikö olekin? Mäkin tykkään nykyisin. Sun täytyy tilata tuolta asoksen nettikaupasta...:)