perjantai 4. kesäkuuta 2010

Kesälaitumille

Olen tänään jo viikonlopun vietossa. Tämä on välillä kaikista parasta työharjoittelussani, että välillä saa olla monta päivää lomalla tai "kotona töissä". No, koskaan en ole hirveästi saanut aikaan kotona, joten raahaudun silti yleensä työpaikalle.
Lähden tästä pian tapaamaan vanhoja ystäviä ja palaan kotiin vasta keskiviikkona, joten jutut taitaa sillä välin jäädä väliin. Ehkä ehdittäisiin tyttöjen kanssa käydä katsomassa se uusi Sex and the City-leffakin! Viikonloppuun on tiedossa ainakin rantailua, aperoita, shoppailua ja paljon tyttöjen juttuja.


Eilen oli päällä oli hame ja toppi. Kuvien ottaminen oli vähän haasteellista, sillä illalla olin jo onnistunut sotkemaan valkoisen yläosan punaviiniin ja suklaaseen. Monsieur kommentoi, että kuinkas muutenkaan...


Sain myös ennen aikaisen viikonloppulahjan, punaviiniä tilalta Domaine de Beates, joka sijaitsee aika lähellä omaani, tzisi olla Lambesc'ssa. Viini oli valmistettu aika samalla lailla, etiketin mukaan, myös kuin omani, nimittäin käytetty vain osaksi puutynnyreissä.
Maku oli pehmeä, tasapainoinen, ihan vähän hedelmäinen, mutta ei jäänyt pitkään suuhun. Aluksi oikein miellyttävä kun maku ei ollut yhtään agressiivinen, mutta sitten jäi miettimään, että eihän tämä maistu oikein miltään. Saisi olla vähän lisää hedelmällisyyttä ja hapokkuutta omaan makuuni. Maku kyllä aukeni enemmän, kun sen oli hetken antanut olla ja sitä oli huljuteltu lasissa. Ostaisin kyllä uudestaankin, sillä tämä oli luomu-tuotantoa ja hintaa kuulemma n. 7e.

2 kommenttia:

Pippuri kirjoitti...

Onpa ihanat sandaalit! :) Minäkin haluaisin just tommoset!

Ella B kirjoitti...

Kiitti, viime vuonna olin tosiaan aivan innoissani kun löysin nuo! Oli vielä alennuksessa ja kaksi paria jäljellä joista tämä toinen mun kokoa.