tiistai 22. kesäkuuta 2010

Musiikin juhlaa

On se ihmeellistä miten silloin kun on koko päivä aikaa tehdä vaikka mitä, ei saakaan mitään aikaiseksi. Olin eilen vapaalla enkä saanut puoliakaan tehdyksi siitä mitä meinasin/halusin. Onneksi sentään tärkeimmät tuli hoidettua.


Illalla oli taas vuotuinen musiikin juhla, Fête de la musique, joka oli kyllä vähän laimeampi kuin yleensä, kun osui maanantaille. Lähdettiin silti tekemään pieni kierros omassa kortteerissa ja katselemassa musisoijia.


Alkujaan ideana oli, että kuka tahansa harrastelija sai esiintyä kadun nurkassa, mutta nykyään kaupungit järjestää isojakin konsertteja, joihin sisäänpääsy on ilmainen. Pariisissa taisi olla tänä(kin) vuonna jotain nimekkäitä esiintyjiä, en seurannut niin tarkasti.

Käytiin syömässä tapaksia lähellä sijaitsevassa italialaisessa ravintolassa.


Olin aivan onnessani, kun siellä tarjottiin mustekalaa! Oli sekä friteerattuja renkaita, minun suurinta herkkuani, ja mustekalasalaattia, joka meni niin nopeasti parempiin suihin, että en ehtinyt edes kuvaa ottaa.


Tämän lisäksi piti tietysti nauttia vähän viiniä. Kaikki oli tietysti italialaista, mutta oli tosi hyvää. Ihaistuin tähän ylläolevaan poreilevaan valkoiseen Proseccoon, vaikka en mikään poreilevien suurin fani olekaan.


Ja sitten piti maistaa myös punaista versiota. En ehtinyt omaksumaan punaviinin italiankielistä nimeä, mutta hyvää oli. Tosi hedelmäistä ja kevyttä, mutta samaan aikaan tasapainoista ja pehmeää.


Minulla päällä taas farkut ja ihana villatakki, joka löytyi viime kesänä Vilan alennusmyynneistä. Huivikin tuli sittemmin tarpeeseen...

3 kommenttia:

Cherry kirjoitti...

Ihan totta tuo mitä ekana sanoit, että jos on tuplasti aikaa niin ei varmasti saa tuplasti aikaiseksi.. jos edes puolta siitä, mitän ajatteli. Vapaapäivät kuluu johonkin ihan ihmeelliseen pyörimiseen ja peilin edessä keikkumiseen ja bloggerissa junnaamiseen ;)

Oi, mustekalarenkaat on sit hyviä! Ja nyt alkoi tekemään mieli valkkaria.. ei ne ehkä kuitenkaan tykkäis, jos töissä ottaa ;)

PUSSAUSKOPPI kirjoitti...

Asusi on aivan ihana! Sopii sulle todella hyvin ja on ihanan rento ja yksinketainen (:

Ella B kirjoitti...

Cherry, ilmaisit juuri sillai kun omakin päiväni meni!:) Johonkin se aika vaan häviää (kuten bloggeriin...), kun töissä taas vilkuilee koko ajan kelloa. Joo samoin, mustekalarenkaat on aivan täydellisen hyviä, söin niitä kerran Espanjan lomalla joka päivä vähintään kerran päivässä, usein jopa kaksi.

Pussauskoppi,kiitos kiitos. On todellakin kivan rento, sen takia varmaan laitankin tuon asun päälle aika usein, varsinkin jos ei jaksa kauheasti miettiä.