perjantai 7. toukokuuta 2010

Extratypy

Yksi duuni ei ilmeisesti ole riittämiin, niinpä otin tälle viikolle vähän lisää. Olin lounastauolla vetämässä vähän extran hommia entisessä työpaikassani ja syömässä mahan täyteen! Ja niin kului viikko taas uskomatonta vauhtia.


Viikon "päivän menu".


Jälkkäriksi oli tänään mansikka-vadelmavaahtoa, jota söin itsekin. Ihanaa, että ensimmäiset kotimaiset mansikat alkaa olla jo kypsiä!


Jälkkäriksi oli myös sitruuna-marenkipiirasta, jota söin myös! Ja viimeinen päivän jälkkärini moelleux à la créme de marron eli kastanjakakku puuttuu kuvasta. Niin joskus päivä on pitkä ja suuhun ehtii ahtaa...


Yksi väsynyt ja hikipäinen bloggari odottaa, että viimeiset ihmiset lähtisivät että päästäisiin viimein syömään!


Katumaisemaa ja vihdoinkin aurinko paistoi vaikkakin tuuli aivan hemmetin kylmää niin, että terassilla oli vielä(kin) liian viileää istuskella.


Päivän päätös. Sali tyhjä ja siivottu. Nyt voi mennä nauttimaan viikonlopusta!

Huomenna on muuten taas pyhäpäivä, harmi kun ei osu joksikin viikonpäiväksi, ja aikeena on suunnistaa Saint Rémy de Provenceen. Siellä on kuulemma Baux de Provencen viinintuottajien markkinat koko huomisen päivän, eli siitä kuvasaldoa toivottavasti huomenna.

4 kommenttia:

heinis kirjoitti...

Miten kauan siis olet siellä Ranskassa? Opiskeletko siellä?

Ella B kirjoitti...

Siinäpä hyvä kysymys! En tiedä kuinka kauan olen Ranskassa, se nähdään tulevaisuudessa. Ja joo, opiskelen, teen nyt, onkohan tämä suomeksi maisterin tutkintoa (2v) eli kandin olen jo suorittanut.

PUSSAUSKOPPI kirjoitti...

Voi miten ihania kuvia! :)

Ella B kirjoitti...

Kiitos, aika paljon paikankin ansiota:) Katsoin muuten että sulla on aivan mahtava tuo kuva! Ja ihana keltainen mekko ja vielä lumen keskellä.