lauantai 22. toukokuuta 2010

Kauden avajaiset

Eilen illalla oli taideviikonlopun avajaiset. Alkuillasta vähän ihmeteltiin tuleekohan meille väkeä vai ei, mutta lopulta ilta sujui oikein loistavissa merkeissä ja vielä puoli kymmeneltä, kun lähdin kotiin oli väkeä paikalla.

Ensimmäinen kunnon kevätpäivä, ei satanut, eikä varsinkaan enää tuullut. Laitettiin siis tarjoilupöytä ulos.

Maisteltavana oli sekä myynnissä olevia viinejä sekä vanhempia vuosikertoja kuten vuoden 2001 Flora-viini, joka on ensimmäistä vuosikertaa, jota tilalla on valmistettu.


Myös kaikki naposteltavat oli luomua ja ne tarjosi yksi luomukauppa Venelles'tä.


Kaunis ilta-aurinko kruunasi vieraiden odotuksen.


Meillä taiteiljoina esiintyy Bernard Pesce eroottisine hedelmätauluineen. Nämä on aika hauskoja.


Taiteilijan oma suosikki kirsikka.


Kuvanveistänä Laurent Gardet, joka sekoittaa työssään metallia, puuta ja muita luonnon materiaaleja.


Ja viimeisenä street art-tyyli edustaja Cédric Bouteiller, jonka teoksista laitoin kuvia jo aiemmin. Hän matkustaa maailman suurkaupungeissa, ottaa kuvia, joihin maalaa päälle ja sen jälkeen päällystää teokset plexilasilla. Nämä on myös minun suosikkeja.

Näyttää jo yksi lasia viiniä maistuneen aperitiiviksi. Olen tässä valmiina tositoimiin. Asua en nyt saanut enempää kuvaan, mutta mielestäni keikuin aika vakuuttavasti koroilla pikkukivillä...

5 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

hyvännäköistä. wish i were there.

kiitos vastauksestasi edelliseen viestiini. juttelen tyttäreni kanssa tänmä viikonloppuna ja olen yhteydessä. hyvää työviikonloppua!

Ella B kirjoitti...

Joo, hauskaa oli. Nyt vähän hiljaisempaa...Ei mitään, joo ole yhteydessä kun tiedät enemmän mäkin voin sitten kysellä vähän ympäriinsä jos sattuisi joku tietämään jotain paikkaa.

Kikka kirjoitti...

Upeita kuvia ja mielenkiintoista taidetta.
Nyt siellä varmaan alkaa lämmetä, kun täällä viilenee. Pas mal?

Fifi kirjoitti...

Nuo hedelmätaulut olivat kieltämättä aika... mielenkiintoisia! :D Varsinkin tuo alakulman punainen sopisi paremmin makuu- kuin olohuoneen seinälle. Kiva, että sulla on kuvia näistä, mä kun tosiaan unohdin kamerani kotiin. Oli kiva nähdä taas! :)

Anonyymi kirjoitti...

Genial fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.