sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Vaaleanpunainen Camargue

Viikonloppu menikin tosi äkkiä ohitse, sillä meille tuli vieraita jo perjantaina ja siitä lähti käyntiin parin päivän liike-ja syömisputki. Lopulta ilmojen salliessa päätettiin lähteä yhdeksi yöksi Camarguen pitkille hiekkarannoille. Tämä kuulostaa aina niin hyvältä idealta kotoa käsin, mutta paikan päällä (se unohtunut) yllätys paljastuu: aivan mahdoton tuuli, joka kaiken lisäksi puhaltaa hiekkaa joka paikkaan.Päivän asuna uusi H&M:n toppi ja jo tässä vaiheessa tuuli puhalsi aika voimakkaasti, täytyy vaan katsoa kuinka tukkani käyttäytyy kuvassa. Nyt lähden valmistautumaan huomiseen työpäivään, siinä välissä ehtii ehkä laittaa kattavampaa juttua.
Ja kyllä, nuo valkoiset reidet vaihtoivat väriä...enemmänkin punaisenhohtavaan.

3 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

tekin olitte sunnuntaina camarguessa, niin kuin Fifi ja minä! tuuli oli tosi voimakas, mutta se hyvä puoli, ettei silloin ainakaan ole hyttysiä!

Ella B kirjoitti...

Oikeassa olet, ei ollut yhtään hyttystä lähettyvillä! Ja vähän hauskaa, että oltiin siellä samaan aikaan, mutta harmi kun ei törmätty.

Fifi kirjoitti...

Voi vitsi, olisipa ollut mainiota törmätä! Mulla kyllä on kolme hyttysenpuremaa ja E:llä samoin, mutta c'est pas grave, odotin etukäteen paljon pahempaa...!